Volledig scherm

Jean-Marie Dedecker blijft strijden voor paasvakantie mét horeca aan zee: “In Middelkerke zullen we terrassen opstellen. Dan mogen politici komen kijken dat het veilig kan”

MiddelkerkeJean-Marie Dedecker, burgemeester van de kustgemeente Middelkerke, begrijpt niet dat de terrassen aan de kust tijdens de paasvakantie niet kunnen openen. “De overheid gebruikt de horeca als zondebok, omdat men zelf niet in staat is de vaccinaties snel en goed te organiseren”, zei hij zondagvoormiddag in De Zevende Dag op één. Hij herhaalde daarmee zijn oproep van vrijdag

116 reacties

  • GERARD DE PELECIJN

    3 jaar geleden
    Middelkerke de plaats om te zijn waar de rust er nog overheerst !
  • Ledoux Ruddy

    3 jaar geleden
    Terrassen en café open de klanten kunnen aankopen bij Horeca A en het consumeren op terras van Horeca b dus bij de buur , de klanten die op terras A kunnen andersom aankopen bij Horeca B op het eind van de dag kunnen ze de ontvangsten eerlijk verdelen Win - Win take-away dit kan nog wel
  • Albain Coppens

    3 jaar geleden
    Hopelijk gaat JMD ook de boetes betalen van de overtreders.
  • jos duriau

    3 jaar geleden
    Heb steeds wat bewondering gehad voor JMD maar nu speelt hij toch teveel populist . Iedereen moet toch wachten tot de vaccinaties gaan beschermen , overal ook aan de kust.
  • Patrick Van Lersberghe

    3 jaar geleden
    Opstellen is nog niet openstellen. Want in dat geval zal de hogere overheid ingrijpen. Dus weer veel wind maar geen storm.