Prins Harry en Meghan Markle legden in maart 2020 hun koninklijke taken neer.
Volledig scherm
Prins Harry en Meghan Markle legden in maart 2020 hun koninklijke taken neer. © AFP

Dit waren Meghan Markles laatste woorden voor ze de Britse monarchie voorgoed verliet

RoyaltyVoor wie er nog aan twijfelde: het interview met prins Harry (35), Meghan Markle (39) en Oprah Winfrey (67) beheerst vandaag alle voorpagina’s van de Britse kranten. De hele wereld zat dan ook te wachten op het gesprek, waarin de prins en zijn vrouw eindelijk uit de doeken deden waarom ze de Britse monarchie hebben verlaten. Koninklijk correspondent en ‘Finding Freedom’-auteur Omid Scobie (38) was aanwezig tijdens Meghans laatste wapenfeit als royal, en beschrijft nu hoe het afscheid écht verliep. 

9 reacties

  • krista notelaars

    3 jaar geleden
    Deze mensen hebben er voor gekozen om in de kijker te staan, anders moeten ze niet trouwen met een beroemdheid, het heeft trouwens zijn voordelen financieel.
  • jos meurrens

    3 jaar geleden
    Kan enerzijds Meghan goed begrijpen. Het is geel lachertje om steeds langs de witte lijn te moeten lopen. Zelf heb je geen leven meer dat leven genoemd kan worden. Vele beroemdheden zijn eraan kapot gegaan. Michael Jackson kon niet eens zijn huis uit of er stond een bende journalisten te wachten, een vrij moment zoals U en ik kennen die mensen niet, wat Harry duidelijk heeft laten merken bij James Corden. Een 2de Diana saga, je zou voor minder de boel vaarwel zeggen.
  • jos pauwels

    3 jaar geleden
    Hopelijk hebben ze nu een lang en gelukkig leven,enkel met hun gezinnetje.
  • Jan Vingtcent

    3 jaar geleden
    Het zal tijd zijn dat die soap ten einde is.
  • Monique Forret

    3 jaar geleden
    Beseffen deze mensen dan niet welke geprivilegieerde positie zij hebben ? Mensen met echte problemen komen niet aan bod voor het grote geld.