Harry Meghan Oprah Nadine
Volledig scherm
PREMIUM
Harry Meghan Oprah Nadine © Reuters

Onze reporter keek naar het interview: “Het leven van Harry en Meghan was moeilijk. Maar dat is het voor iedereen”

De hele wereld even de pandemie doen vergeten. Je moet het maar doen, en Harry en Meghan hébben het gedaan. Maar ook al is hun interview met Oprah explosief, de vraag is en blijft in wiens gezicht het zal ontploffen, aldus onze reporter Nadine Van Der Linden. “De slachtofferrol van dit koppel zit veel Britten niet lekker, en daarin geef ik ze gelijk. Het hof was hard, maar is het zoveel beter om te dansen naar de pijpen van Disney en Netflix?”

10 reacties

  • Patrick De pauw

    3 jaar geleden
    Het zal exploderen in Megan haar gezicht zeker die beschuldiging van racisme!ik hoop voor haar dat haar verleden netjes is want dan zal het zeker exploderen in alle twee hun gezichten
  • imke de meester

    3 jaar geleden
    eigenlijk draaide alles om bescherming krijgen. En.. als er een blanke vrouw met een zwarte man trouwt of omgekeerd, dan zegt men toch ook "en hoe zouden de kindjes eruit zien, meer blank dan zwart" alles hangt af van de toon dat men dat zegt, dat moet daarom niet racistisch zijn dat kan, zij wist dat ze met een prins trouwde en in een keurlijf moest leven, hij wilt zijn huwelijk niet opblazen. Dat komt allemaal wel goed maar vraagt zijn tijd.
  • Jos Van Den Driel

    3 jaar geleden
    het is de schuld van "The Firm", waarom ook niet de illuminati, lizard people en de Rothschilds vermelden
  • CHRIS VAN BOLES

    3 jaar geleden
    Als je niet in hun schoenen hebt gestaan noch in het paleis van de Firm hebt geleefd, kan je geen objectief oordeel vellen.
  • Frank Van den Eynde

    3 jaar geleden
    Als je rijk bent is het leven makkelijker. Maar de diepmenselijke dingen zijn niet gerelateerd aan centen. Racisme , pedofilie, afgunst, enzovoorts doen ieder mens pijn. 2 arbeiders op het werk maken ruzie. 2 directeurs kunnen ook ruzie maken. Misschien eerder psychologisch dan fysisch , maar pijn kan even reeel zijn. Het is aan ons on door het koninklijke te zien. Het gaat om racisme, maar ook over liefde. Het gaat over een onverwerkt trauma van uw mama te verliezen ,