Meghan Markle en prins Harry.
Volledig scherm
Meghan Markle en prins Harry. © EPA

Nieuwe zwangerschapsfoto van Harry en Meghan vrijgegeven

RoyaltyFotograaf Misan Harriman (44) heeft een nieuwe foto van prins Harry (36), zijn vrouw Meghan Markle (39) en hun zoon Archie (1) verspreid. Hij deelde het kiekje maandag op Twitter in een reactie op het nieuws dat de hertog en hertogin van Sussex een meisje verwachten. "Wat geweldig om dit te vieren op Internationale Vrouwendag", schrijft hij.

8 reacties

  • maerten rijpstra

    3 jaar geleden
    Het is hartverwarmend om deze goto's te zien en de wijze waarop zij op elkaar reageren. De hele Mexit tragedie had voorkomen kunnen worden als de Firm er fatsoenlijk mee was omgegaan. Prins Harry is overduidelijk favoriet, altijd positief en actief bezig zijn vooral waar het sociale innitiatieven betreft. Meghan die hem daarin volgt en ondersteund. Zij zijn een populariteits bedreiging voor de familie en met name voor zijn broer die veel meer statutair als mogelijke toekomstige koning overkomt
  • Martina Bohr

    3 jaar geleden
    Prachtige foto , Prachtig couple. verder helemaal niets van te zeggen.
  • imke de meester

    3 jaar geleden
    ze willen meer privé hebben, maar gooien hun leven en al hun problemen in de kijker. Ze willen koninklijke meer zijn, maar vinden het niet eerlijk dat hun kinderen geen prins/prinses zijn. Ze willen bescherming maar willen vrij zijn. Hij wilt terug een relatie hebben met zijn vader en zijn broer, maar gooit olie op het vuur. Men moet consequent zijn, men kan niet alles hebben in het leven. De vuile was buitenhangen is nooit een goed middel om de problemen binnen de familie op te lossen.
  • Frank Melis

    3 jaar geleden
    Dit is écht een Megan mooi koppel . Succes
  • Kris Dhooghe

    3 jaar geleden
    Ze willen de media ontvluchten,maar zoeken die zelf op,Onnozelaars zijn het,typisch Amerikaanse mentaliteit