Tom Boonen in HLN SPORTCAST over Mathieu van der Poel: “Hij is over het algemeen een betere renner dan ik was”

HLN SPORTCASTIn de nieuwste aflevering van onze HLN SPORTCAST liet ook Tom Boonen z’n licht schijnen over de straffe prestatie van Mathieu van der Poel in de Strade Bianche. “Een fantastische winnaar”, noemt Boonen de Nederlandse kampioen. 

20 reacties

  • bart coppens

    3 jaar geleden
    Wat tom boonen gedaan heeft en betekent heeft voor vlaanderen tijdens zijn generatie is ongezien. Gelieve niet telkens te vergelijken.
  • luc Van der Looy

    3 jaar geleden
    @Gino Denil, zeker nooit het palmares gezien van Roger De Vlaeminck? Heeft wel wat meer gewonnen dan Gilbert! Roger heeft de 5 grote monumenten (klassiekers) gewonnen wat je van Gilbert niet kunt zeggen. En De Vlaeminck staat in de lijst van meeste Klassieke overwinningen op de 2de plaats achter Eddy Merckx met 11 klassiekers en Gilbert 5, en Gilbert heeft nog nooit MSR gewonnen om de 5 grote te winnen.
  • Wim David

    3 jaar geleden
    Altijd genoten van de renner Tom Boonen! Had een spurt, maar durfde ook aanvallen! Wat wil je nog meer!
  • luc Van der Looy

    3 jaar geleden
    Ja, Tom Boonen kon ook maar 2 monumenten (klassiekers) winnen. De 3 andere die kon hij niet winnen. Nu is het afwachten voor VDP of hij ook MSR,PR,LBL en RvL kan winnen. Voor de rest was Boonen een steengoed renner met een prachtig palmares. En iedere kopman heeft goede helpers. Alléén vechten tegen de bierkaai is bijna onmogelijk.
  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    VDP is meer een type Gilbert. En Gilbert was ook een veelzijdiger renner dan Tom Bonen. En in het post Merckx tijdperk tot nu de beste klassieke renner in ins land.