Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Aantal besmettingen en hospitalisaties daalt, wel weer bijna 2.000 patiënten in ziekenhuis

De coronacijfers blijven relatief stabiel in ons land. Dat blijkt uit de meest recente cijfers van gezondheidsinstituut Sciensano vanmorgen. Het aantal besmettingen en ziekenhuisopnames daalt lichtjes, terwijl het aantal overlijdens een beetje stijgt. Intussen liggen wel weer bijna 2.000 coronapatiënten in het ziekenhuis. 

15 reacties

  • Gerard Braeckmans

    3 jaar geleden
    Het gaat op en neer, tot het virus weer doorbreekt.
  • Jan Janssens

    3 jaar geleden
    Die derde golf moet en zal er komen, met dank aan onze dames en heren politici.
  • Gino Sinnesael

    3 jaar geleden
    Steven Van Gucht: “Wie zich niet laat vaccineren, zal vroeg of laat besmet worden”. Dan gaan er door de gebrekkige vaccinatie'campagne' in ons land zeker nog veel besmettingen volgen. Wie gaat daar de 'verantwoordelijkheid voor opnemen', en hoe?
  • Marc Jacobs

    3 jaar geleden
    Doe verder met vaccinatie ipv altijd commentaar te geven. Dat gaat helpen
  • Hubert Vanmechelen

    3 jaar geleden
    Blijkbaar houden sommige politici ervan om met lucifers te spelen. Na de tweede grote bosbrand is men er nu in gelukt de brand af te zwakken tot op een zeker plateau waar gensters nog spontaan opflakkeren maar ook vanzelf uitdoven. De schommelingen in de grafiek. Maar de roep tot afschaffing v/d avondklok en het heropenen v/d horeca zijn de lucifers die het resterende bos in de fik gaan steken. Niet iedereen is brandweer man maar even is logisch denken is dat echt teveel gevraagd !?