Van links naar rechts: experten Layla El Mourabit, Dana Ketels, Denise Dechamps en Eva Vissers.
Volledig scherm
PREMIUM
Van links naar rechts: experten Layla El Mourabit, Dana Ketels, Denise Dechamps en Eva Vissers. © Fotomontage HLN

Experten lichaamstaal analyseren hét interview met Harry en Meghan: “Haar gemaskeerde glimlach is blijk van grote minachting”

RoyaltyLikken aan de lippen, een wenkbrauw of mondhoek die de hoogte in schiet en gefriemel aan de trouwring. Volgens sommige kijkers zaten de Britse prins Harry (35) en Meghan Markle (39) er behoorlijk ongemakkelijk bij toen Oprah de camera’s liet draaien en hen onderwierp aan een spervuur van gevoelige vragen. Maar wat betekenen die gebaren echt? Wij lieten vier gekende experten in non-verbale communicatie het interview met de hertog en de hertogin analyseren. Een overzicht van alle details die hun lichaamstaal verklapte, tussen de gesproken regels door.

72 reacties

  • Karine Roeland

    3 jaar geleden
    Het Britse koningshuis is misschien niet zo eerlijk en betrouwbaar, maar is zij dat? Ze laat zich dik betalen, benadrukt racisme.. maar iemand die niets meer met het koningshuis te maken wil hebben, kan dan misschien een job zoeken en ver weg blijven van de media interviews waar je voor betaald word.
  • eli bosch

    3 jaar geleden
    Klop het maar allemaal weer op. Benadruk vooral het racisme. Zo wordt echt racisme terug een beetje minder relevant.
  • Wesley Van Geyt

    3 jaar geleden
    Er zijn er hier precies die Meghan heel goed kennen. Alsof het Britse koningshuis zo eerlijk en betrouwbaar is. Allemaal toekomstige experten.
  • Véronique Pauwels

    3 jaar geleden
    Zullen wel geld krijgen voor dit interview en voor alles wat ze ondernemen buiten het koningshuis,maar zullen nooit van hun leven zonder geld zitten,ze krijgen geen bewaking zeggen ze maar je zal ze nooit alleen tegenkomen in de winkel of ergens anders
  • Max Retard

    3 jaar geleden
    Pff heel dit gedoe is om hen te sponsoren. Ze hebben geld nodig. Hoeveel miljoen krijgen ze hiervoor?