© rr

Wijnegem Shopping Center nu ook datingbureau

Het Wijnegem Shopping Center helpt singles aan een lief of toch minstens aan een date. “De inschrijvingen voor onze speeddates en romantische etentjes lopen als een trein”, aldus woordvoerster Katrien Geysen over de opvallende Valentijnactie van dit jaar.

jaa

“We organiseren dit jaar geen traditionele Valentijnactie, maar willen onze vrijgezelle klanten helpen bij het daten. Met de expertise van SmartVibes en Singles, twee gekende bureaus in de datingwereld, organiseren we de komende weken tal van datingevents.”

Zaterdag 4 februari vindt een eerste speeddate plaats. Die namiddag, van 14 tot 16 uur, kunnen vooraf aangemelde 24- tot 35-jarigen kort kennismaken met elkaar in een afgesloten ruimte, die speciaal voor deze kennismaking wordt gebouwd in de centrale koepel van de mall. De oudere singles komen later die namiddag aan hun trekken en op 11 februari (14-16 uur) zijn de 45-plussers welkom. Het Wijnegem Shopping Center trekt blijkbaar veel singles aan want Enkele speeddates zijn al volzet.

“Op woensdag 8 februari organiseren we ook gezellige etentjes voor vrijgezellen”, licht Katrien Geysen het Valentijnoffensief van het Wijnegem Shopping Center verder toe. “Het principe is eenvoudig: telkens vijf mannen en vijf vrouwen uit dezelfde leeftijdscategorie dineren samen. Na elke gang wisselen de ‘tortelduifjes’ van stoel. Op het einde van de avond heeft iedereen dus 15 potentiële partners ontmoet. De tafels zijn bijna allemaal volzet. Mogelijk breiden we de capaciteit van ons restaurant nog uit.”

Wie liever eerst de kat wat uit de boom kijkt, kan zonder reservatie naar de “afterwork drink” komen op vrijdag 10 februari, tussen 18 en 21 uur.

Lees het volledige verhaal vrijdag in Gazet Van Antwerpen editie Noord

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER