De Britse prins Andrew, verdacht van zedenfeiten met minderjarigen.
Volledig scherm
De Britse prins Andrew, verdacht van zedenfeiten met minderjarigen. © EPA

“Brits koningshuis gebruikt Meghan om aandacht van prins Andrew af te leiden”

Een Amerikaanse advocate ziet in het onderzoek van het Britse koningshuis naar mogelijk pestgedrag door Meghan Markle “een berekende beslissing” om de aandacht af te leiden van prins Andrew. “De aantijgingen tegen hem zijn veel ernstiger dan die tegen Meghan Markle”, zegt de advocate, die twintig slachtoffers vertegenwoordigt van Andrews goede vriend, Jeffrey Epstein. Ook acteur John Cleese tweette een gelijkaardige opmerking.

8 reacties

  • Gertie Daerden

    3 jaar geleden
    Andrew moet uit de schijnwerpers, anders komt er een hele beerput aan het licht, en wie weet wie daar nog allemaal bij betrokken is. Koningshuizen, dure schone schijn !! Niet meer van deze tijd.
  • paul van gele

    3 jaar geleden
    Het zou mij niet verwonderen dat het allemaal opgezet spel is om Andrew uit de schijnwerpers te halen Harry en Meghan zijn toch van geen betekenis. Juist zoals hier toen Prins Laurent een onderzoek liet uitvoeren naar zijn vader ex koning Albert II dat onderzoek is ook in de doofpot beland. Prins Laurent heeft het ook niet zo maar gedaan er moet toch iets aan de hand zijn. Waar rook is is vuur.
  • patrick de bock

    3 jaar geleden
    Awel, ik heb er toch ook zo aan gedacht. Deze kolder leidt idd de aandacht af van Andrew, die zou achter de tralies moeten zitten. Iedereen is toch gelijk voor de wet? Maarja, voor de ene is het al wat gelijker dan voor de andere he.
  • fabrice Hubaut

    3 jaar geleden
    Andrew moet met pek en veren op St Héléna gaan overwinteren (allé de zomers krijgt hij ook kado)
  • Jean Petermans

    3 jaar geleden
    De zaken niet omdraaien, het zijn Harry en Megan die de aandacht afleiden, en dat het koningshuis daar gebruik van maakt.