Anderlecht liet zondag na de drie punten te pakken tegen KV Mechelen (1-1).
Volledig scherm
PREMIUM
Anderlecht liet zondag na de drie punten te pakken tegen KV Mechelen (1-1). © Belga

Natuurlijk is het antwoord kwaliteit: op zoek naar het probleem van Anderlecht met analyse van de wedstrijdfilm tegen KV Mechelen

AnderlechtStaat Anderlecht op zijn plaats in het klassement? Om zelf voldoende geargumenteerd niet zomaar wat te roepen, staken we de tape van Anderlecht-KV Mechelen nogmaals in. Stopzetten, achteruitspoelen, het beeld bevriezen... We analyseerden de wedstrijdfilm, en stelden vast dat niets is wat het lijkt. 

14 reacties

  • INTEL DBR INTEL DBR

    3 jaar geleden
    Akkoord gebrek aan de basiskwaliteiten van het voetbal... een bal controleren, een goede pass of voorzet geven, afspraken bij stilstaande fasen en ballen tussen de palen trappen...
  • moons fons

    3 jaar geleden
    Absoluut niet akkoord ! Ik zweer u dat elke cafébaas met deze spelersgroep méér, véél méér punten gaat halen dan Kompany ! De spelers weten niet wat te doen en zijn hem spuugzat ! Weet je hoe ze hem smalend noemen : "Obama"
  • Nicolas Van Hoecke

    3 jaar geleden
    Noel, Arteta is nog steeds bij Arsenal, klopp nog bij liverpool en die doen het veel slechter. RSCA heeft gewoon enorm veel punten dom verloren. Hadden makkelijk PO1 moeten halen zelf met het af en toe mindere voetbal.
  • Jean-marc Geirnaert

    3 jaar geleden
    Gaston, Anderlecht heeft dubbel zoveel schulden als club en champions league zit er alleszins niet in. In wiens schoenen zou je het liefst staan?
  • Robin Van Camp

    3 jaar geleden
    Gebrek aan kwaliteit... vooral op de bank en in debestuurskamers...