Bart De Wever
Volledig scherm
Bart De Wever © Terzake

De Wever wil meer middelen voor strijd tegen drugsmaffia

Antwerps burgemeester Bart De Wever wil dat de federale overheid snel meer middelen vrijmaakt voor de strijd tegen de drugsmaffia. Dat zei hij dinsdagavond in ‘Terzake’ op Canvas.

23 reacties

  • DIRK VAN DESSEL

    3 jaar geleden
    Uit de reeds kapseizende Begroting ?
  • Fred DERONNE

    3 jaar geleden
    Waarom dan niet kiezen voor minder parlementairen en dat geld gebruiken? Kan België niet verder met 1 parlement? Moeten de provincieraden daarvoor worden afgeschaft?
  • Kristof Verheyden

    3 jaar geleden
    Ok. Het geld gaat er dus u met moeite uit langs 1 kant. En komt zoet binnen aan de andere . Waarom dit eens niet omdraaien . En de opbrengsten gebruiken voor preventie en herstel. Dat is pas een echte war. Dit is gewoon spierballen gerol , en stoerdoenerij van de politiek. De echt moed zit in verandering
  • mertens jean

    3 jaar geleden
    Proficiat den aan de Federale politie en de andere diensten die hebben meegeholpen om dit resultaat te bereiken. Maar daar is Bartje weer, Heel de tijd heeft hij nog NIETS als resultaat gehad en nu dat de anderen goed gewerkt hebben WIL hij meer geld voor bestrijding van de criminaliteit.. Het meeste geld van Vlaanderen is bestemd voor Antwerpen en nog blijft die ongekroonde keizer va Antwerpen zeggen wat een ander MOET doen. Weg met zulke profiteurs.
  • Julien Cuypers

    3 jaar geleden
    Iedere normaal denkende burger weet dat De Wever dit niet alleen kan. Dit moet met heel veel manschappen en gespecialiseerde mensen federaal aangekaart worden. Blijkbaar zijn er nog steeds mensen die denken dat een burgemeester van een stad met één vingerknip de toestand volledig in orde kan maken. Vergeet niet dat dit al méér dan 20 jaar aan de gang is in Antwerpen, onder socialistische burgemeesters die er zich niet van aantrok hoe hun stad werd overgeleverd aan drugsbaronnen.