Erling Haaland.
Volledig scherm
Erling Haaland. © AFP
Borussia Dortmund BVB
2
EINDE
2
Sevilla SEV
  • 35' 54' Goal Erling Haaland
  • Youssef En-Nesyri Goal 68' 90'+6'

Dortmund bibbert tegen Sevilla, maar plaatst zich onder impuls van Haaland voor de kwartfinales

Champions LeagueMet vier goals in twee wedstrijden loodste Erling Haaland Dortmund makkelijk voorbij Sevilla. Thorgan Hazard en Thomas Meunier mogen zich opmaken voor de kwartfinale van de Champions League.

8 reacties

  • Rudy Claes

    3 jaar geleden
    Sevilla best voetballende ploeg. Haaland wereldspits ...maar begint wat teveel streken te krijgen !
  • Johan Billiet

    3 jaar geleden
    T Hazard en Meunier moeten zich nergens voor opmaken, Meunier wordt reeds als aankoopplof gehandeld, T Hazard is maar "Ersatz" geworden maar breekt geen potten en voor Witsel wiens contract in 2022 afloopt, komt de vervanger uit Italië. Blijkbaar zijn die voor ons "nationale" trainer die verder weigert te kijken dan zijn neus lang is wel goed genoeg...maw. we zullen volgend WK, EK weer nergens staan.
  • jozef van riel

    3 jaar geleden
    Ja Anne-marie, dit is correct. Als de doelman te vroeg van de lijn komt en er voordeel bij haalt door de bal te stoppen, moet de strafschop hernomen worden. Als hij de bal niet heeft, is er geen voordeel geweest en telt het doelpunt. Wat ik abnormaal vind, is dat Ajax vorige zondag ook de strafschop mocht hernemen wegens te vroeg vertrekken van de doelman. Maar bal ging tegen de lat. Waar was het voordeel voor de doelman??
  • Piet Janssen

    3 jaar geleden
    Haaland en Lewandowski met afstand beste spitsen in EU. Scoren onder druk op de belangrijke momenten als hun team dat nodig heeft.
  • Saelens Nico

    3 jaar geleden
    onterechte kwalificatie ; hazard was nergens ; als alles afhangt van haaland zal het snel gedaan zijn ; sevilla verdiende het