Ex-Mechelen-speler Sérgio Oliveira knikkerde Cristiano Ronaldo uit de Champions League.
Volledig scherm
Ex-Mechelen-speler Sérgio Oliveira knikkerde Cristiano Ronaldo uit de Champions League. © AP
Juventus JUV
3
EINDE
2
FC Porto POR
  • 49' 63' Goal Federico Chiesa
  • 117' Goal Adrien Rabiot
  • Sérgio Oliveira Goal 19' 115'

Opnieuw geen kwartfinale voor Juventus en CR7: ex-Mechelen-speler Oliveira bezorgt Porto kwalificatie na verlengingen

Champions LeagueGod liet Sergio C. niet in de steek. Sergio O. evenmin. De middenvelder, op een blauwe maandag nog op de loonlijst van KV Mechelen, trapte met een vrijschop die door de muur ging FC Porto naar de kwartfinales. Exit Cristiano Ronaldo en co.

5 reacties

  • Pat Tms

    3 jaar geleden
    Juventus stond met 9 spelers op het veld. Ronaldo en Morata telden gewoon niet mee. Die waren meer met hun uiterlijk bezig dan met de wedstrijd. Als je die vechtlust ziet van een Chiesa is dit wel iets anders hoor.
  • Robin Van Camp

    3 jaar geleden
    CR7, Messi, ze zijn niet meer wat ze geweest zijn. Ze kunnen het nog wel maar er zijn anderen die veel beter zijn. De nieuwe generatie heeft het al over genomen.
  • André Devriese

    3 jaar geleden
    Porto vanaf de 54e minuut met 10, Juventus vanaf de 1e minuut. Ronaldo kwam gewoon een avondwandelingetje doen. Schandalig voor zo'n salaris. Waar is zijn fierheid. Als je geen zin meer hebt sta dan je plaats af aan een minder ervaren speler die wel nog honger heeft. Tijd om er een punt achter te zetten CR7.
  • Wouter Vanwijnsberghe

    3 jaar geleden
    Met Ronaldo wint Juve helaas geen prijzen meer. Hij eist alles op, alles draait rond zijn persoon, ... Commercieel goeie zet geweest, maar sportief gezien gaat het bergafwaarts. Vorig jaar moeilijkste titel in 9 jaar gehaald en te vroeg gesneuveld in CL. Dit jaar geen titel, zelf al geen kwartfinale CL meer. Verkopen die handel! The sooner, the better. Genoeg ander talent lopen die wel een ploeg kan vormen ipv zich te schikken naar CR7 zn grillen.
  • DIRK SPRANGERS

    3 jaar geleden
    Porto door,dankzij 2 doelpunten van Sérgio Oliveira. Ex KV Mechelen speler.