Vlaams minister van Economie Hilde Crevits (CD&V) zei dat vanuit Vlaanderen 28 dossiers zijn doorgespeeld.
Volledig scherm
Vlaams minister van Economie Hilde Crevits (CD&V) zei dat vanuit Vlaanderen 28 dossiers zijn doorgespeeld. © Photo News

“Serieuze berg geld aan coronasteun ten onrechte toegekend”: gerecht onderzoekt misbruik

Verschillende parketten en arbeidsauditoraten in ons land onderzoeken flagrante fraudes en misbruiken met coronasteunmaatregelen. Het gaat zowel om misbruiken van de tijdelijke werkloosheid, het overbruggingsrecht als de coronapremies voor bedrijven. Dat schrijft De Tijd.

80 reacties

  • guy perain

    3 jaar geleden
    Typisch Belgie!!
  • marc werbrouck

    3 jaar geleden
    Bewijs het en straf hard. Dat is pure diefstal. Enkel malafide zelfstandigen doen dit. De goeie worden uiteraard gespaard.
  • Emi Hergersberg

    3 jaar geleden
    "de niet belastbare onkosten van onze politiekers" vertegenwoordigen eveneens een hoge geldberg. Vraag is of deze onkosten, gekoppeld aan een riant maandelijks inkomen (vaak nog met allerlei cumuls) ook niet onterecht toegekend worden ?
  • Nicole Aerts

    3 jaar geleden
    Niet iedereen krijgt 10.000 euro per maand zoals onze ministers die in deze tijden goed hun hoofd boven water kunnen houden en er zijn er die daar hard moeten voor werken om niet failliet te gaan en die van alles proberen om aan geld te geraken. Logisch toch?
  • jan geens

    3 jaar geleden
    Ik ben zelfstandig en heb het verdomd om steun te vragen want ik weet : na de gulle hand komt de heksenjacht . Nog jaren geleuter gaan ze er aan overhouden .