Marco en Leontine Borsato in betere tijden
Volledig scherm
Marco en Leontine Borsato in betere tijden © ANP Kippa

Leontine Borsato reageert op nieuw nummer Marco: “Dit raakt me zeer diep”

ShowbizzNa ruim een jaar stilte trad Marco Borsato (54) gisteren opnieuw op de voorgrond, met een nieuw nummer over het turbulente afgelopen jaar waarin de relatie met zijn echtgenote Leontine (53) eindigde. Het nummer raakt ook bij haar een gevoelige snaar, schrijft ze op Instagram. 

  1. "Haar taak is vooral om lief en schattig te zijn": 'Familie'-acteur Jan Van den Bosch staat samen met dochter op set
    Play
    Showbits
    8

    "Haar taak is vooral om lief en schattig te zijn": 'Familie'-ac­teur Jan Van den Bosch staat samen met dochter op set

    Dat acteren via DNA doorgegeven kan worden, wordt op nieuw bewezen in ‘Familie’. De schattige Finn wordt namelijk gespeeld door Sam Van den Bosch, in het echte leven de dochter van acteur Jan Van den Bosch (40). In de reeks is Finn is de dochter van diens partner Rudi (Werner De Smedt). Al van bij de eerste kennismaking met Rudi en Zjef werd duidelijk dat Finn een karaktervolle jongedame is en we hebben het nog lang het laatste niet gezien van haar. Reporter Jarne gaat in deze nieuwe Showbits in gesprek met de trotste papa Jan.
  2. BINNENKIJKER. Zo woont interieurarchitect Dorien uit ‘Blind Gekocht’: “Ik wou echt niet op een vuile werf kijken”
    PREMIUM

    BINNENKIJ­KER. Zo woont interieur­ar­chi­tect Dorien uit ‘Blind Gekocht’: “Ik wou echt niet op een vuile werf kijken”

    “Drie jaar hebben we in de tuin gewoond”, vertelt interieurontwerper Dorien Boven (40) over de verbouwing van haar eigen huis in Herentals. Liefst dertien ijzeren poutrelles creëren meer openheid in de fiftieswoning. En met simpele ingrepen, wist Dorien de leefruimtes tot fijne plekken om te toveren. In ‘Blind Gekocht’ richt ze huizen van kandidaten in, maar hoe ziet haar eigen thuis eruit? “Om geld te besparen, deden we zoveel mogelijk zelf”, verklapt ze tijdens een rondleiding.