Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Van Aert wint met overmacht massasprint in Tirreno-Adriatico en wordt eerste leider: “Had niet verwacht nu al te winnen”

WielrennenHij start als klassementsrenner, maar sprinten kan hij ook nog als de beste. Wout van Aert heeft met overmacht de eerste rit in Tirreno-Adriatico gewonnen. Onze landgenoot haalde het in een massasprint van Ewan en Gaviria. Van Aert wordt ook meteen de eerste leider en geeft zijn ambities in Italië een stevige boost.

42 reacties

  • Joeri Hermans

    3 jaar geleden
    Als ik dat hier lees zijn er precies veel jaloers op Wout...dit was voorspeld, na de Strade gaat zijn vorm alleen maar beteren. Hou jullie vast wat nog gaat komen in de loop van het seizoen. Nog niemand gehoord van supercompensatie.. als je zelf een beetje traint op de fiets kun je het zelf ook eens ondervinden, in mindere mate dan profs natuurlijk. En dit komt niet in de week volgend op de training!
  • Marie Besauw

    3 jaar geleden
    Mathieu komt nog...V A heeft gewonnen?? En wat loopt die Sara daar te dóen?? Beter dan de rest?? Als alle vrouwen van de wielrenners daar moesten rondlopen...én..Mathieu was,is en blijft den béste in alles..
  • Peter Nols

    3 jaar geleden
    Een sprint gewonnen na een wandeling van 150km, wat zijn ze hier rap content.
  • Kim Schoonbaert

    3 jaar geleden
    Vdpoel deed niet mee zeker?
  • Marko Decandt

    3 jaar geleden
    Wat kan hij niet?