President Joe Biden.
Volledig scherm
President Joe Biden. © Photo News

Biden beloofde 100 miljoen vaccinaties in 100 dagen, maar VS rondt symbolische kaap al na 50 dagen

De Amerikaanse president Joe Biden heeft zijn verkiezingsbelofte waargemaakt om in de eerste 100 dagen van zijn ambtstermijn 100 miljoen vaccins te laten zetten. Meer nog: hij kreeg het voor elkaar in de helft van de tijd. Deze week wordt de kaap al gerond.

77 reacties

  • Franco Bolli

    3 jaar geleden
    Mooie cijfers. Wat België betreft, een veel te logge administratie om snel vooruit te kunnen gaan, elfendertig 'ministers' van volksgezondheid die elk "baas" zijn over een versnipperd gezondheidssysteem en dat voor een miljoen of 11 inwoners.Eer alle neuzen in dezelfde richting wijzen zijn we weer een paar maand verder,om niet te spreken over de plakkerige vingers van elk van die execellenties, staatssecretarissen etc. Graag opnieuw een daadkrachtig unitair België, we kunnen dan alleen winnen zo
  • Bruno Andries

    3 jaar geleden
    De voorraden vaccins zijn dus al verkocht .De Europese Unie kan op zijn kin kloppen.
  • Karl Renier

    3 jaar geleden
    ik heb al beide Moderna vaccinanties gehad hier in de Bossen van Pennsylvania 1 op 27 januari en 1 op 23 Februari , mijn zuster in Belgie weet zelfs nog niet wanneer ze hare krijgt ?
  • Philip Vertommen

    3 jaar geleden
    Kan men in de EU maar van dromen, maar wat wil je met zoveel politiekers die nooit aan 1 zeel trekken en de bescherming van zijn burgers op de 2de plaats zet. J&J moet men nog altijd goedkeuren, terwijl dit in de rest van de wereld al gebeurt is, dan ook logisch dat je altijd achter de feiten blijft aanhollen.
  • victor vandesande

    3 jaar geleden
    Daar kunnen ze hier nog een puntje aan zuigen..tenminste een politiekers die doet wat hij belooft. In Belgie en bij uitbreiding Vlaanderen moet ik de eerste nog zien...