BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Gratis met de trein naar het vaccinatiecentrum

Niet alleen het vaccinprikje is gratis, ook het treinticket richting het vaccinatiecentrum zal volledig kosteloos zijn. Dat maakt federaal minister van Mobiliteit Georges Gilkinet (Ecolo) bekend. “Ik ben blij dat de NMBS zo haar steentje bijdraagt om de vaccinatiecampagne te laten slagen.” 

23 reacties

  • jan boden

    3 jaar geleden
    Een taxi zou toch veel gemakkelijker zijn volgens mij.
  • Wesley

    3 jaar geleden
    Liggen de vaccinatiecentra dan allemaal vlakbij stations? Moeten mensen zo ver pendelen voor vaccinatie dat ze de trein moeten nemen? Welk tarief rekent de nmbs onze overheid aan, dat zal geen goedkope zijn... Ik heb het gevoel dat de heer Gilkinet weinig kritisch heeft nagedacht hierover. Ik zie de nood of het nut hier niet van in. Als je nu met de lijn zou onderhandelen ipv nmbs, ok...
  • Dirk Tuymans

    3 jaar geleden
    Gratis bestaat niet...Ongelofelijk dat mensen dat nu nog steeds denken van wel..Elke prik en zelfs de “ gratis “ treinrit betalen we dobbel en dik terug.
  • karel dillen

    3 jaar geleden
    Alexa Grieken momenteel mag je blij zijn dat die Pharma er is of ligt u liever op de covidafdeling?
  • Dirk Claessens

    3 jaar geleden
    Der is niks gratis, alles - ook de vaccins en de gratis treinritten - zullen door de werkende mensen betaald worden. Net zoals wij die onnuttige regering moeten betalen. Alleen de pharma industrie wordt slapende steenrijk.