REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Europa buigt zich vandaag over goedkeuring vaccin Johnson & Johnson: “Geen problemen verwacht. Vraag is wanneer ze kunnen leveren”

Het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) buigt zich vandaag over het coronavaccin van Johnson & Johnson. Als het goedgekeurd wordt, zal het een extra pijl zijn op de boog van onze vaccinatiecampagne. Belgische experts verwachten geen problemen. “Ik ben er heel gerust in”, zegt viroloog Steven Van Gucht aan HLN LIVE. “Vraag is wanneer ze kunnen leveren.”

55 reacties

  • Chris Hom

    3 jaar geleden
    Ik ben 58 jaar en ik heb enkele jaren geleden longembolen + longinfarct gehad, dit vaccin heeft toch mijn voorkeur.
  • Sharon Debeul

    3 jaar geleden
    Een vaccin moet niet snel gekeurd worden maar goed gekeurd worden. De gezondheid van een mens is namelijk geen lotto formulier.
  • André Van der Poorten

    3 jaar geleden
    In November zegt Vandenbroucke , “ Ik ga met u een weddenschap aan !” Awel , uitbetalingstijd , hij verliest !
  • Sylvain Jacob

    3 jaar geleden
    Het gaat weer van het zelfde liedje zijn bestellen kan iedereen maar ze krijgen is iets anders doorvoor moet je eerst geld op tafel leggen en daar kneld het schoentje als je Engeland ziet en Amerika die hebben al miljoenen mensen gevaccineerd voor ons is het altijd wachten en hopen dat we iets krijgen bedankt heren ministers wacht toe de volgende verkiezing we zullen ook aan jullie denken.
  • willy staes

    3 jaar geleden
    Begin December 2020 kwam de Croo fier op TV scherm zeggen dat Belgie klaar zou zijn als het vaccin op de markt kwam om te vaccineren , eind december , we zijn nu half maart en men draait nog steeds proef , een slak is veel sneller dan onze regering met Beke ,de Croo en Vd broek ook kop , echter voor belastingen te verhogen zijn ze sneller dan de TGV .