AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

“Messi kan tot zijn 45ste mee bij Waasland-Beveren. Maar aan de top is het over”: Aad de Mos over vroege exit Messi en Ronaldo

Champions LeagueHet einde van een tijdperk. Voor het eerst sinds 2005 gaan we naar een kwartfinale in de Champions League zonder Lionel Messi (33) en Cristiano Ronaldo (36). Aad de Mos (73) laat zijn licht schijnen over de wissel van de macht in het internationale topvoetbal. “In sommige wedstrijden voetbalt Messi alsof hij in parkeerstand staat en ook Ronaldo loopt rond met de lichaamstaal van een straatvoetballer. En geloof mij, dat zeg ik met spijt in het hart.”

42 reacties

  • jos meurrens

    3 jaar geleden
    Gelukkig komt dat van De Mos. Deze week nog hebben we kunnen zien hoeverre de conditie staat van Messi. Tel alle talent in België op en dan komen ze nog niet tot aan zijn enkels.
  • frank voorspoels

    3 jaar geleden
    Bij Waasland - Beveren kan iedereen mee tot zijn 60e dus 45 moet zeker lukken .
  • Alex Zoete

    3 jaar geleden
    Beetje zoals Aad De Mos die is al jaren overtijd met zijn analyses
  • ralph ernst

    3 jaar geleden
    Wacht maar af tot volgend seizoen wanneer Messi bij PSG speelt ! Dan zullen ook weer de oude Messi zien, diegene welke ons allen zo begeesterd heeft met zijn kunnen !
  • Avril Pencée

    3 jaar geleden
    Waarom die snerende en kleinerende opmerkingen richting Aad toch altijd, is dat nu echt nodig? Wie wint daar iets mee? Onder andere als trainer heeft ie wel veel bereikt.