Bewakingscamera toont hoe boom op dak van wokrestaurant belandt

Aartselaar -

Door het stormweer is donderdagmiddag een boom deels beland op het dak van een voormalig wokrestaurant. Dat gebeurde op de Cleydaellaan in Aartselaar, aan de A12. Niemand raakte gewond.

Niemand raakte gewond, maar de boom beschadigde het dak wel enorm. De brandweer van hulpverleningszone Rivierenland komt ter plaatse om de omvang van de schade op te meten en om de boom, die deels op het fietspad ligt, in stukken te zagen en te verwijderen.

Om verdere ongelukken te voorkomen spande de lokale politie het fietspad af met een lint. Fietsers moeten er tijdelijk passeren over de rijweg.

Door storm Evert heeft de brandweer van zone Rivierenland overigens de handen vol. Zo belandde ook in de Assestraat in Hemiksem een boom op de rijweg. In woon-zorgcentrum Zonnewende in Aartselaar kwam een stuk roofing los.

In de Tuyaertsstraat in Niel ging dan weer een deel van het dak van een garage vliegen en belandden de brokstukken in de tuin van de buren. Daar kwam de brandweer ter plekke om de schade op te ruimen en het dak te verstevigen. Ook in de Landbouwstraat in Niel belandden enkele dakpannen op de rijweg.

 © BFM

 © BFM

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 © BFM 

 jtp, tdk

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER Video