Photo News
Volledig scherm
© Photo News

De Croo: “Ook kinderen zullen na de zomer een vaccin kunnen krijgen”

Kinderen en jongeren die dat willen, zullen ook gevaccineerd worden tegen het coronavirus. Dat heeft premier Alexander De Croo (Open Vld) gezegd in het VRT-jeugdjournaal ‘Karrewiet’. Hij gaf nog geen timing mee. Vaccinoloog Isabel Leroux-Roels verwacht dat jongeren van 12 tot 17 tegen het einde van het jaar aan de beurt zullen komen. Jongere kinderen zullen volgens haar geduld moeten hebben tot 2022.

39 reacties

  • Erik Bervoets

    3 jaar geleden
    Dus we gaan dit jaar op verlof zonder de kinderen? Want die hebben geen vaccinatiepas. Dan laten we ze maar bij de grootouders. Ah ja, dat mag ook niet.
  • vera sermon

    3 jaar geleden
    Bende prutsers zijn het. Wat je al niet moet doen ons de uitslag van je test te bekomen!?? Is het de zomer van volgend jaar? Als er nu wordt gezegd dat enkel de mensen met een spuit op vakantie mogen, dan gaat er nog iets gebeuren in België. Haal er nog een paar zakkenvullende ministers bij, dan gaat het nog trager. B Udo
  • Steve De Jonghe

    3 jaar geleden
    Decroo Vaccineer eerst ons ipv weer verhaaltjes en blablabla ! Juliie zijn allemaal dezelfde met graaien ons geld op doen en ons uitbuiten !
  • Pedro De Geest

    3 jaar geleden
    Nu moet hij al kinderen opvoeren om mensen te overtuigen.
  • Bernard Swenden

    3 jaar geleden
    Toch grappig dat de vs 100 miljoen doses kan zetten op 50 dagen en wij slechts 50 doses op 100 dagen