Eindelijk, eindelijk, eindelijk: vanavond mag Niels Destadsbader nog eens proeven van een podium. En vannacht. En morgen. "Och, ik kom normaal toe met vijf uurtjes slaap per nacht. Dit lukt wel."
Volledig scherm
Eindelijk, eindelijk, eindelijk: vanavond mag Niels Destadsbader nog eens proeven van een podium. En vannacht. En morgen. "Och, ik kom normaal toe met vijf uurtjes slaap per nacht. Dit lukt wel." © DPG Media

Niels Destadsbader helemaal klaar voor 24 UUR LIVE: “Het is beetje als Parijs-Roubaix, de laatste kilometers puur op adrenaline”

MuziekAls 24 UUR LIVE een festival zou zijn, is Niels Destadsbader (32) headliner. Hij opent het Sportpaleis vanavond, geeft 's nachts een optreden én mag de muziekmarathon afsluiten. En tussendoor presenteert hij ook nog eens. Van dutjes in de backstage geen sprake, dus. "We moeten als sector tonen dat we kláár zijn."

8 reacties

  • Leen Demeyer

    3 jaar geleden
    De artiestjes die het applaus zo missen. Ik moet daar mee lachen.
  • Annelies Rigolle

    3 jaar geleden
    Blij met met VIP plaatsje vanavond voor K3. Het zal mijn verblijf in het ZH van Kortrijk aangenamer maken aangezien mijn dochtertje van 8 maand opgenomen is.
  • Danny Emanuel

    3 jaar geleden
    Verrassende opmerking: Will Tura afwezig?
  • Tania Panis

    3 jaar geleden
    Ja waarom niet op tv ipv van constant herhalingen te geven,
  • Hilde

    3 jaar geleden
    Het mag niet te plezant worden op tv anders zouden ze het wel uitzenden in plaats van alle films verschillende keren te herhalen.