Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AFP

Vaccinatiecentra merken annulaties door bezorgdheid rond AstraZeneca

De vaccinatiecentra melden annulaties nu enkele Europese landen het vaccin van AstraZeneca voorlopig niet meer gebruiken. Dat meldt Radio 1. Er is bij sommige mensen bezorgdheid ontstaan over mogelijke bijwerkingen van het AstraZeneca-vaccin. Concrete cijfers zijn er niet.

73 reacties

  • nico vets

    3 jaar geleden
    De voor en nadelen zal je pas weten na meer dan 5 jaar.Terwijl van corona al bekend is dat meer dan 99% geen tot weinig last ervan heeft,en ook geen tot weinig nadelige gevolgen na genezing.Neem daar nog bij het mortaliteitcijfer van 0,3%,en het is duidelijk dat het veiliger is om het virus gewoon het hoofd te bieden met onze eigen weerstand.
  • Kris Kras

    3 jaar geleden
    Ik wil gerust betalen voor mijn vaccin als ik het zelf mag kiezen.
  • Wilssens

    3 jaar geleden
    Ik moet wil dat vaccin ook niet. Het zal het goedkoopste zijn ze hebben er veel van besteld. Ik begrijp dat mensen annuleren!
  • Francine Aelbrecht

    3 jaar geleden
    Van in t begin heb ik gezegd me te laten vaccineren , maar niet met astra zenica en ik blijf bij mijn standpunt en wacht dan nog liever een paar maanden , daar zal het niet op aankomen we wachten nu toch al een jaar ! Maar die brol komt niet in mijn lijf punt, t is goedkoper voor vadertje staat en wordt gepromoot als gek maar dan betaal ik liever voor een goei vaccin
  • Alfred Bleck

    3 jaar geleden
    Luc Lievens, niet alleen door de annuleringen zal je sneller aan de beurt zijn. AstraZeneca zal ook dosissen voor Denemarken, ... en Noorwegen hier dumpen.