De vrijgegeven camerabeelden tonen mogelijk de mannen die betrokken waren bij het steekincident van woensdagavond in Groningen.
Volledig scherm
De vrijgegeven camerabeelden tonen mogelijk de mannen die betrokken waren bij het steekincident van woensdagavond in Groningen. © Politie Noord-Nederland.

Overtreders avondklok steken Nederlandse agent neer: man vecht voor zijn leven

GroningenDe Nederlandse politie heeft camerabeelden vrijgegeven waarop mogelijk de mannen staan die betrokken waren bij een steekincident van woensdagavond in de stad Groningen. Eén van de twee mannen stak woensdag een agent neer, toen de verdachten werden aangesproken omdat ze na de avondklok op straat waren.

5 reacties

  • Mike Morren

    3 jaar geleden
    Als ze ze te pakken krijgen is het maar te hopen dat het NL gerecht niet zo wereldvreemd is als het onze want dan lopen ze de dag nadien weer vrij rond! 'Moeilijke jeugd', zeker? Pampertje uitdelen en klaar.
  • Baldr VanHoek

    3 jaar geleden
    Zonder noodmaatregelen was er geen lijden. Maar men koos voor leiden om te lijden of wat is het anders?
  • Patrick Vriends

    3 jaar geleden
    Zolang er geen horeca open mag avondklok laten zoals het nu is .
  • Guy Stanbel

    3 jaar geleden
    Dat is het soort volk waardoor we een avondklok hebben moeten invoeren...
  • Hugo Smet

    3 jaar geleden
    voor alles een spoedig herstel voor de betrokken politieagent. Voor de dader(s) een spoedige aanhouding en bestraffing onder kwalificatie poging moord op een agent in functie. Zowel in NL als in B dient dringend te worden ingegrepen. De maatschappij is volledig aan het ontsporen. Hoeveel advocaten staan er nu te springen om de betrokken agent pro bono juridisch bij te staan ?