Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Mathieu van der Poel vloert Wout van Aert na oplopende sprint in Tirreno-Adriatico

WielrennenMathieu van der Poel heeft z'n revanche beet. De Nederlandse kampioen rekende in de derde etappe van Tirreno-Adriatico af met Wout van Aert en Davide Ballerini. Aan de finish schreeuwde Van der Poel zijn frustraties eruit. 

120 reacties

  • Raoul Van Bulck

    3 jaar geleden
    WVA had het gat niet moeten dichtrijden, Stybi laten rijden en kijken naar de eventuele pelotonsprint had hij ook 2de kunnen worden of iemand anders had het gat gedicht en kon het op een eerlijke WVA-MVDP sprint uitdraaien.
  • H. Anckaert

    3 jaar geleden
    Voor diegenen die hier vertellen dat MVDP en Alaphilippe profiteurs zijn! Ze rijden dezelfde afstand. Wout komt om te winnen en z'n eventuele fysieke achterstand goed te maken tegen Milaan. Alaphilippe en Mathieu kwamen voor een rit te winnen. De insteek is volledig anders! Vandaag zal Mathieu vooral zich niet tonen en zal Alaphilippe zich ook gedeisd houden denk ik, met het oog op de komende klassiekers.
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    denken jullie nu echt dat vdp de ganse dag zijn op kop laat sleuren voor peanuts ? Had VA nog 10 sec langer gewacht moest hij niet als eerste in de tegenaanval want dan had VDP zelf wel gegaan & dat wist hij goed genoeg daarom ging hij zelf zijn eigen kans .En niemand is momenteel sneller op dit soort aankomsten als vdp. Vraag het maar is aan alapilippe die heeft nog altijd een verkoudheid van Zaterdag toen hij weggeblazen werd. En het zege gebaar dat VA in Bieles maakte is blijkbaar al vergeten
  • frans ornelis

    3 jaar geleden
    koersen in niet met de benen maar ook met het hoofd en daarin is vdp de slimste
  • Seppe Goossens

    3 jaar geleden
    Als je de etappe van gisteren gezien hebt weet je dat zijn team, met Van der Poel voorop, tijdens de rit aan kop is gaan sleuren om de kopgroep, die op dat moment een voorsprong van 9 minuten had, terug te halen. Fans van een andere renner mogen teleurgesteld zijn met de uitslag, maar wel graag eerlijk blijven. MvdP is een renner die juist aanvallend rijdt.