Gregory Van Gansen / Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Gregory Van Gansen / Photo News

INTERVIEW. Advocatenbroers Omar en Mounir Souidi over Operatie Sky: “Paniek in het milieu? Nee hoor. De top van de criminele piramide wist al een tijd dat dit er zat aan te komen”

De operatie Sky lijkt een gigantische klap voor het Antwerpse drugsmilieu. De politie heeft 17 ton cocaïne uit circulatie gehaald en ook vijftig mensen die ervan verdacht worden lid te zijn van een criminele organisatie. Dat die tik is aangekomen, ontkennen Omar en Mounir Souidi niet. De advocatenbroers zijn gespecialiseerd in drugszaken, en hun telefoon rinkelde de voorbije dagen iets meer dan anders. “Maar wie denkt dat er paniek heerst in het milieu, vergist zich. De top van de criminele piramide wist al een tijd dat dit er zat aan te komen.”

113 reacties

  • Johan Van Berlo

    3 jaar geleden
    Niet alles is goed in de USA, maar toch één item dat ik van hen graag in ons rechtssysteem zou willen overnemen nl. : wanneer je een 3° maal gearresteerd wordt voor dezelfde feiten, bv. drugshandel, geweld enz. en je wordt schuldig bevonden dan moet er geen discussie meer zijn over de strafmaat : gewoon 25 jaar effectief !! Als je 3 x hetzelfde misdrijf begaat ben je een gevaar voor de maatschappij. Straf op voorhand bekend bij de misdadigers dus ze zullen wel wat voorzichtiger worden.
  • Magdalena Wouters

    3 jaar geleden
    Chapeau!
  • Jean-Paul Van Hecke

    3 jaar geleden
    Zie ik nu sportzaken staan waar dat geld in zit ! Aan hun levenstijl te zien worden ze precies goed betaald voor bewezen diensten !!!
  • eric meers

    3 jaar geleden
    Als ze het zo goed weten dan zullen ze ook wel op de loonlijst staan .
  • Hilde

    3 jaar geleden
    Blijven uitlezen zou ik zeggen.