D'Onofrio en Gheysens snijden taart aan voor Gouden Schoen Refaelov.
Volledig scherm
D'Onofrio en Gheysens snijden taart aan voor Gouden Schoen Refaelov.

Luciano D’Onofrio blijft bij Antwerp, grote baas Paul Gheysens: “Het is de logica zelve, er is zelfs nooit over gediscussieerd”

AntwerpDe geruchten over een terugkeer naar Standard mogen de prullenmand in. Luciano D’Onofrio (65) blijft bij Antwerp. Dat bevestigde hij ons gisteren. Groot nieuws dachten we, maar dat was buiten voorzitter Paul Gheysens gerekend.

7 reacties

  • Frank Waeghe

    3 jaar geleden
    Gheysens doet knappe dingen op de Bosuil. Stadion ziet er echt top uit. D'Onofrio dat vind ik persoonlijk niet zo een scherpe zet. De man heeft zichzelf een grote naam gemaakt in het voetbal maar verhalen zijn een ding er moeten nu ook toppers komen en vooralsnog zijn die er niet. Een trainer als Vercauteren bijvoorbeeld haal je als je bijna degradeert niet om een Leko op te volgen, niet bij een club als RAFC.
  • Rudy de clerck

    3 jaar geleden
    En nu een ploeg maken met aankopen van toppers voor 5 jaar + de beste jeugdspelers , anders komen wij er niet hoor
  • Christiaan GOETHALS

    3 jaar geleden
    Veel tegenwind van Clubke natuurlijk. Gisteren gezien, de afgang is begonnen, zeker met die jongeren. Na dit seizoen zal het terug elf jaar wachten zijn.
  • Wesley Roelen

    3 jaar geleden
    Olivier Lauwers bla bla bla...
  • ronny meuris

    3 jaar geleden
    Met Gheysens hebben we een Belgische voorzitter die weet hoe hij een bedrijf moet runnen en de sportieve uitbouw in handen van experts geeft. Op klasse staat geen leeftijd en het potentieel is groot. De resultaten vd laatste jaren bewijzen hun gelijk, laat ze dus maar rustig verder uitbouwen. We hebben het laatste nog niet gezien van Antwerp fc.