Candice en Marijn
Volledig scherm
Candice en Marijn © VTM

PREVIEW. Kriebels in ‘Blind Getrouwd’: “Ik zou wel verliefd op haar kunnen worden”

TVDat het tussen ‘Blind Getrouwd’-koppel Candice en Marijn best goed zit, was al langer duidelijk. Op huwelijksreis in Santorini begint er zelfs heuse romantiek in de lucht te hangen. 

  1. Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”
    PREMIUM
    tv

    Ex-wielrenner Jan Bakelants doet mee aan ‘Special Forces’: “Militaire scholing voor iedereen zou niet verkeerd zijn”

    Stapje in het onbekende voor ex-wielrenner Jan Bakelants (38). De voormalige gele trui tast straks zijn grenzen af in ‘Special Forces: wie durft wint’ in plaats van op de koersfiets. “Ik dacht vooraf dat het gewoon een spelprogramma was, maar dit was echt the real deal”, aldus de HLN-wieleranalist. Naast hem zijn nog twee nieuwe namen bekend voor het tweede seizoen: een ‘Thuis’-actrice en een Nederlandse zanger. En één ‘Special Forces’-collega kent Bakelants al goed: “Ik ontmoette hem in het ziekenhuis, onder de slechtst mogelijke omstandigheden.”
  2. EXCLUSIEF. Na de 3.500 euro van Lynn Van den Broeck: zoveel verdienen acteurs van ‘Thuis’ en ‘Familie’
    PREMIUM
    TV

    EXCLUSIEF. Na de 3.500 euro van Lynn Van den Broeck: zoveel verdienen acteurs van ‘Thuis’ en ‘Familie’

    Ze kluisteren bijna 2 miljoen Vlamingen aan het scherm voor hun dagelijkse portie drama en ontspanning, maar worden de acteurs van ‘Thuis’ en ‘Familie’ daar ook rijk van? Niemand praat graag openlijk over zijn of haar inkomsten, zeker vedetten niet. Lynn Van den Broeck deed dat onlangs wel met haar 3.500 euro bruto voor zeven draaidagen per maand. Hoe zit dat bij haar collega’s? En verdienen ze bij VTM meer dan bij de openbare omroep? “Veel soapacteurs werken bijna voor niks. Het is triestig.”