Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Roglic opnieuw heer en meester in Parijs-Nice: Sloveen pakt derde ritzege na late uitval op slotklim, Benoot knap zesde

WielrennenPrimoz Roglic heeft de puntjes nog eens op de ‘i’ gezet in Parijs-Nice. De Sloveen van Jumbo-Visma pakte na een indrukwekkende late uitval zijn derde ritzege in de koninginnenrit. Tiesj Benoot werd knap zesde en behoudt zijn vijfde stek in het algemeen klassement.

6 reacties

  • patrick neyt

    3 jaar geleden
    Roglic heeft de beste knechten mee! de echte klimmers, niet moeilijk dat hij wint! vergeleken met Tireno is parijs-nice nen kermis koers.
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    Er worden zelden cadokes uitgedeeld in het peloton jommeke & waarom zou roglic hem moeten laten winnen ? Had hij enige toegevoerde waarde in roglic zijn overwinning? Indien hij sneller was ingelopen en roglic nog een beetje extra steun had kunnen geven had hij misschien wel mogen winnen . Hoeveel zijn er al niet gesneuveld met de eindstreep in het vizier
  • IGNACE DE WULF

    3 jaar geleden
    top renner
  • rita boom

    3 jaar geleden
    T’is niet moeilijk hij heeft nen hele Gele trein det hem boven sleurt terwijl ene Van Aert het alleen moet doen in Italië!!
  • Eric Maes

    3 jaar geleden
    Mensen van HLN, jullie vergeten wel de sterke prestatie van de jonge Harm Vanhoucke te vermelden. Als hij niet lek rijd in de tijdrit, staat hij dicht bij Benoot, en nog maar 23j.