Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Borussia Dortmund BVB
2
EINDE
0
Hertha BSC HER
  • 54' Goal Julian Brandt
  • 90'+1' Goal Youssoufa Moukoko

Dortmund wint zonder veel glans van tienkoppig Hertha Berlijn

BundesligaBorussia Dortmund heeft op eigen veld gedaan wat het moest doen tegen Hertha Berlijn. Met Thorgan Hazard in de basis en Thomas Meunier als invaller wonnen die Borussen met 2-0, zij het zonder veel glans.

0 reacties

  1. Schalke 04 weer in brand: club stuurt twee open brieven naar fans, Geraerts verwijst speler naar B-kern

    Schalke 04 weer in brand: club stuurt twee open brieven naar fans, Geraerts verwijst speler naar B-kern

    Geen Karel Geraerts-effect op korte termijn voor Schalke 04. Na de 5-3-nederlaag zaterdag bij Fortüna Dusseldorf (na een halfuur stond het 3-0) en de daarmee gepaard gaande derdelaatste plaats brandt het zelfs opnieuw in Gelsenkirchen. Met twee open brieven slaan zowel bestuur als spelers een mea culpa naar de fans toe. Zo wordt de eind oktober aangetrokken Karel Geraerts alvast uit de wind gezet. De ex-coach van Union strafte ondertussen de Nederlandse verdediger Thomas Ouwejan met een verwijzing naar de B-kern.
  2. Bayern in crisis naar Arsenal: overleeft coach-op-de-wip Tuchel de CL-kwartfinale? En welke toptrainers zijn in beeld als opvolger?

    Bayern in crisis naar Arsenal: overleeft coach-op-de-wip Tuchel de CL-kwartfina­le? En welke toptrai­ners zijn in beeld als opvolger?

    Na de verloren titelstrijd verkeert Bayern München in paniekmodus. De uitgerangeerde trainer Thomas Tuchel (50) doet normaal gezien het seizoen uit, maar zelfs dat is onzeker als de Rekordmeister schipbreuk zou lijden in de kwartfinales van de Champions League tegen Arsenal. Namen van opvolgers voor volgend seizoen circuleren intussen duchtig. Van de terugkeer van een uitgeleende trainer over een oud-gediende tot een Portugese T1 die zelf zijn diensten zou aangeboden hebben: wie zijn de kanshebbers na het njet van droomkandidaat Xabi Alonso?