Vaccinatiedorp Brussels Expo-Heizel. (11/03/21)
Volledig scherm
Vaccinatiedorp Brussels Expo-Heizel. (11/03/21) © BELGA

Ook Ierland adviseert gebruik van AstraZeneca-vaccin op te schorten

Het aantal mensen dat met Covid-19 in het ziekenhuis wordt opgenomen, neemt opnieuw toe, terwijl de besmettingscijfers op een hoog plateau blijven. Het goeie nieuws: de vaccinatiecampagne komt steeds meer op gang, nu ook de thuiswonende 85-plussers bijna aan de beurt zijn.

47 reacties

  • Sonia Geerts

    3 jaar geleden
    Het word tijd dat Belgie uit de EU stapt, want het heeft tot nu toe nog niets goeds opgeleverd. Alleen meer miserie gebracht voor Belgische burgers. We zullen wel zien de komende jaren, de belastingen zullen wel stijgen, en betalen zullen we en liefst op tijd anders dikke boetes. Maar vaccins krijgen? Droom maar verder. Belgie is aan het verzuipen.
  • Willy Bogaert

    3 jaar geleden
    Ons Europa werkt over de ganse lijn zo ,altijd maar naijlen en toekijken ; Veel teveel dure gepensioneerde postjespakkers en veel ba,bla,bla . Idem voor ons nationaal beleid ,teveel teveel duur volk met weinig toegevoegde waarden.Een groot advocatenkantoor meer niet . Zie Arco ,zonnepanelen ,energiebeleid in zijn geheel ,mondmaskers enz. In een normaal bedrijf sta je op straat ?of niet ?
  • stefan dewilde

    3 jaar geleden
    beschaamd moeten ze zijn die euro bonzen,in engeland en amerika zijn er al miljoenen mensen gevaccineerd
  • Guido Quinten

    3 jaar geleden
    Dat krijg je als als lobbyisten het voor het zeggen hebben en alleen geld belangrijk is en mensen zoals U en Ik niet meetellen in de EU . Stop dit monster zodat ook die EU bestuurders en hun vazallen ons niet meer kunnen uitmelken.
  • Yvo Vanesch

    3 jaar geleden
    Na de pandemie gaan we het eens rustig bekijken. Diegene die hier verantwoordelijk voor zijn krijgen dan een extra premie. Dat de economie maanden extra vertraging oploopt, nemen we er graag bij. Net zoals de duizenden extra doden die hierdoor te betreuren zullen zijn. Waarom geen referendum in ieder land, of ze er nog in willen blijven, of toch liever eruit willen zoals de Engelsen. Vijf minuten politieke moed, en referendum organiseren, dan stopt het graaien vanzelf.