.
Volledig scherm
PREMIUM
. © Photo News

Onze huisanalist Tom Boonen gelooft niet dat Van der Poels solo ingeving van het moment was: “Allemaal deel van het plan van Mathieu”

WielrennenDe solo van Mathieu van der Poel was geen ingeving van het moment. Dat vermoedt onze analist Tom Boonen. “Ik ben ervan overtuigd dat wat Mathieu doet puur en alleen is om de klassiekers voor te bereiden.”

60 reacties

  • Marco brilmans

    3 jaar geleden
    Tijdens de Strade al even aftasten wat die laatste klim op vol vermogen zegt, na een loodzware rit. Nu met de koude, een solo trekken van 50km.. Je kan er van op aan, dat Mathieu er zal staan. Zoals bij Mil-SanRem is de finale, Cipressa en Poggio om vervolgens 10 kilometer tot aan finish te geraken. Dus Mathieu is er klaar voor alleszins!
  • Ronny Popelier

    3 jaar geleden
    Het is wel een feit, Mathieu VdP haspelde de laatste 52 km in zijn eentje af, zonder moment van rust of aflossing van andere renners. Is ook niet zo simpel, en dat ze hem gewoon laten rijden, nee op dit moment kon niemand op zijn wiel raken, ze moesten hem wel laten rijden. Er waren nochtans renners genoeg in dit peloton die zonder winst zaten. VdP heeft ook geen ploeg rond hem om ronde te dragen en alleen kan niemand dit. Kortom leer begrijpen dat Mathieu en Wout twee sterke renners zijn.
  • wesley netnem

    3 jaar geleden
    Het is altijd leuk voor de Koers zulke renners ...het maakt mij niet uit wie wint als de koers maar interessant is !? Ook zorgen zulke renners ervoor dat de anderen Nog beter hun best moeten doen wat alleen maar goed voor het wielrennen is !
  • François Nuyts

    3 jaar geleden
    Hij had dat goed gezien natuurlijk . Als ik hier weg rij gaan die niet achter mij rijden want zij verdedigen hun klassement .
  • bob jansens

    3 jaar geleden
    voor zij die geilen op de prestatie van VDP, ooit hadden wij Fons De Wolf, die in 1984 de 14de touretappe won na een solo van 110 km, dit met 17'40" voorsprong.