Dieter Penninckx (r)
Volledig scherm
Dieter Penninckx (r) © BELGA

KV Mechelen keerde Dieter Penninckx 400.000 euro uit om deel van bonus Olivier Somers te betalen

KV MechelenDe aandelenimpasse houdt aan bij KV Mechelen. Maar dat eigenaar Dieter Penninckx zichzelf verrijkte op de kap van de club? Dat klopt niet, zo beweert hijzelf, niet onterecht, in een open brief.

0 reacties

  1. “Het was aan mij om het publiek te bedanken”: Norman Bassette gidst KV Mechelen naar belangrijke driepunter tegen Standard
    PREMIUM
    Voetbal Jupiler Pro League

    “Het was aan mij om het publiek te bedanken”: Norman Bassette gidst KV Mechelen naar belangrij­ke driepunter tegen Standard

    Een avondje Achter de Kazerne waar elke KV Mechelen-supporter naar snakte. Malinwa versloeg Standard, dat weliswaar bijna een hele match met tien stond, met 3-0. De uitblinker bij geel-rood was Norman Bassette. De spits lokte de rode kaart uit, scoorde de knappe openingstreffer en was een hele match een gesel voor de Luikse defensie. “’Merci, zeiden de fans tegen me na de wedstrijd.”
  2. Rob Schoofs bezorgt KV Mechelen punt met zijn zesde goal: “Fantastisch dat we ongeslagen blijven in 2024"
    PREMIUM
    Voetbal Jupiler Pro League

    Rob Schoofs bezorgt KV Mechelen punt met zijn zesde goal: “Fantas­tisch dat we ongeslagen blijven in 2024"

    De straffe reeks van KV Mechelen na de winterstop blijft behouden. Met elf punten op vijftien in 2024 hebben de geel-roden zich uit de gevarenzone weggevoetbald, al moeten ze na het gelijkspel tegen Racing Genk toch weer een plaatsje inleveren in de rangschikking. “We hadden deze wedstrijd misschien wel verdiend te winnen, maar met een gelijkspel kan ik leven”, bleef Rob Schoofs bescheiden. De aanvoerder stond na zijn blessure opnieuw in de basis en maakte kort voor de pauze het doelpunt dat uiteindelijk een punt opleverde.