'Married at first sight Australia': Ines Basic en Bronson Norrish.
Volledig scherm
'Married at first sight Australia': Ines Basic en Bronson Norrish. © RV

Deelnemers ‘Blind Getrouwd Australië’ starten rechtszaak tegen programmamakers: “We zijn getraumatiseerd”

TVDe deelnemers van het zesde seizoen van ‘Blind Getrouwd Australië’ bereiden zich voor om een rechtszaak te starten tegen de makers van het programma. Ze vinden dat ze een psychologisch trauma hebben opgelopen nadat ze door de Britse kijkers door het slijk zijn gehaald. “We zijn echt getraumatiseerd.”

6 reacties

  • Anne Neckebroeck

    2 jaar geleden
    Veel show, maar Australische versie is een keigoed programma! Veel meer drama dan de Belgische,
  • Elle Devee

    3 jaar geleden
    Doe niet mee aan zo'n programma, dan gebeurt dat niet. Je weet toch van tevoren dat alles te kijk wordt gezet en hoe meer je te kakken gezet wordt hoe beter de kijkcijfers.
  • Guy Van Becelaere

    3 jaar geleden
    Brood en spelen voor de bevolking heden ten dage , moeten geholpen worden om een partner te vinden, en zelfs een opruim coach moet er bij !!
  • Elsje Monserez

    3 jaar geleden
    ik heb de reeks gezien. Dat mensen zich zo kunnen gedragen is onbegrijpelijk. Ruzies, overspel, scheldpartijen en en veel wat geen voorbeeld is voor een goede relatie genoeg Toch sprong er een mooi koppel er boven uit. Dat heeft me ertoe aangezet verder te kijken. Dat de makers van deze reeks niet luisterde naar de beoordeling van de relatiedeskundige en klinisch neuropsycholoog Trisha Stratford over de screening van kandidaten lijkt me onaanvaardbaar. Waarom worden ze dan eigenlijk gescreend?
  • Gerry VAN DE KERKHOF

    3 jaar geleden
    Ik kijk heel graag naar onze Vlaamse versie, omdat ik geloof dat zowel de makers als de kandidaten echt het experiment willen laten slagen. Vaak blijkt de match niet zo perfect als gehoopt, maar de intentie is er. Het weinige dat ik van de Australische versie al gezien heb, draaide telkens om spektakel, ruzies, bedriegerijen en fake mensen. Dit vond ik verschrikkelijk om te zien. Meer een soap dan reality. Ik ben dan ook onmiddellijk afgehaakt. Wat er nu gebeurt, verbaast me dan ook niet.