Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Nieuwe operatie dreigt voor Hazard: ingreep lijkt enige optie om Rode Duivel te verlossen van alle ellende

La LigaVrijwel zeker moet Eden Hazard (30) één jaar na zijn operatie aan de rechterenkel opnieuw onder het mes. Een nieuwe blessure aan de heupspier zou – net als alle eerdere spierblessures de voorbije maanden – te wijten zijn aan een gewijzigde loophouding bij Hazard sinds de eerste chirurgische ingreep aan de enkel. Gespecialiseerde dokters verzekeren dat deelname van Hazard aan het EK niet uitgesloten is.

46 reacties

  • Jakke Troost

    3 jaar geleden
    Eden word door sommigen hier bijna afgeschilderd als een misdadiger of profiteur. Alles wat die mens het liefste zou doen is gewoon voetballen. Ik begrijp totaal niet waarom mensen de tijd nemen om comentaar te geven over een sport waar ze geneens fan van zijn.
  • Timothy Merken

    3 jaar geleden
    @Dirk Tuymans. Gij zijt duidelijk een echte voetbalkenner. Noem mij aub de vorige Belg die bij real madrid speelde en als topspeler werd binnengehaald. En de vorige Belg die Brazilië op een hoopje voetbalde? Hoe kunt ge als voetballiefhebber en als Belg niet voor Hazard supporteren?
  • Dirk Tuymans

    3 jaar geleden
    Versleten tot op den draad. Toch een goal of 3 gemaakt op 2 seizoenen in Spanje. Goede voetballer maar te weinig rendement. Dat ze die dan nog uitroepen tot beste Belg ooit...Ni te begrijpen.
  • Wim Gijs

    3 jaar geleden
    Tijd dat hij zich eens echt gaat gedragen als een prof in alle facetten van atleet zijn en niet alleen maar zn goestingske wil doen tijdens een topmatch...
  • Dimitri Sterckx

    3 jaar geleden
    Real moet zijn medische staf maar eens doorlichten Ramos is ook weeral 6 weken out met operatie aan de meniscus