Allison Scott en Kat Kerkhofs
Volledig scherm
Allison Scott en Kat Kerkhofs © SBS

Allison Scott praat voor het eerst over het bedrog van Sean Dhondt: “Ik heb het allemaal bekeken”

TVEind vorig jaar ontstond veel rumoer over gelekte naaktfoto’s en -filmpjes van enkele bekende Vlamingen. Allison Scott (30), de vrouw van Sean Dhondt (37), vertelt woensdag in ‘Kat zonder Grenzen’ voor het eerst haar kant van het verhaal. 

20 reacties

  • Filip Vanlaeken

    3 jaar geleden
    Dat huwelijk... waarom bestaat dat nog ? Vroeger was het belangrijk omdat vrouw (en haar kinderen) niet op hun eigen poten konden staan. Dan moest men iets uitvinden opdat de man zn verantwoordelijkheden navolgde. Nu is dat toch gewoon vrijheidsbeperking en krijg je dit soort verhalen. Tijd voor een Verlichting 2.0.
  • WILLY PHILIPS

    3 jaar geleden
    Zijn drie volwassen mensen die zouden toch wat slimmer mogen zijn.Zijn ze dan alle drie hun vrouw al beu, anders doe je dat niet.
  • Vera Franck

    3 jaar geleden
    Die BV zijn allemaal de zelfde toch . Ben eens benieuwd hoelang het gaat duren voor hij terug bij zijn ex vrouw Ann lemmens zit . Als je die 2 bezig ziet in the voice van vlaanderen .
  • Bart Van der Stappen

    3 jaar geleden
    Ik dacht echt dat die gasten slimmer waren dan dit. Alle drie.
  • Leo FREDRIX

    3 jaar geleden
    Allison, praten doe je met Sean en niet -alweer- via de media. Sean is mega oer dom geweest maar is er niet iets als vergeven als je dat echt oprecht meent? Je hoeft het daarom nog niet te vergeten.