De Filipijnse president Rodrigo Duterte
Volledig scherm
De Filipijnse president Rodrigo Duterte © REUTERS

Filipijnse president ziet in opflakkering coronabesmettingen geen reden tot bezorgdheid

De Filipijnse president Rodrigo Duterte heeft maandag gezegd dat een recente opflakkering van het aantal coronabesmettingen geen reden tot bezorgdheid inhoudt. Volgens hem is de pandemie maar “een kleine aangelegenheid”.

0 reacties

  1. TERUGLEZEN MIDDEN-OOSTEN. Netanyahu: “We vallen Rafah binnen, met of zonder akkoord over wapenstilstand”

    TERUGLEZEN MID­DEN-OOS­TEN. Netanyahu: “We vallen Rafah binnen, met of zonder akkoord over wapenstil­stand”

    De Israëlische premier Benjamin Netanyahu zegt dinsdag dat het Israëlische leger Rafah zal binnenvallen, ongeacht of er een wapenstilstand wordt bereikt met de Palestijnse terreurbeweging Hamas. Egypte heeft ondertussen “goede hoop” voor het voorstel voor een bestand in Gaza dat vertegenwoordigers van Hamas hebben meegenomen uit Caïro. En eerder op de dag is een Israëlische politieagent neergestoken in de Oude Stad van Jeruzalem. De dader, een 34-jarige Turk, werd doodgeschoten door een andere agent. Lees hier de ontwikkelingen van dinsdag 30 april terug.
  2. Weduwe (88) Braziliaanse miljardair: "Ik ben 10 jaar vastgehouden door mijn chauffeur”
    2

    Weduwe (88) Braziliaan­se miljardair: "Ik ben 10 jaar vastgehou­den door mijn chauffeur”

    De extravagante weduwe van een Braziliaanse miljardair beschuldigt haar voormalige chauffeur ervan dat hij haar tien jaar lang vasthield in haar eigen luxeappartement in Copacabana, de wijk in de Braziliaanse stad Rio de Janeiro die wereldberoemd is om zijn strand. Regina Gonçalves (88) slaagde er in januari in om te ontsnappen en naar het huis van haar broer te vluchten. “Ik was meer dan 30 kilogram afgevallen. Ik was nog vel over been”, getuigt ze.