VTM
Volledig scherm
© VTM


Een ongeziene hoeveelheid afval, een muizenplaag om u tegen te zeggen en uitwerpselen tot op de muren: dit was de eerste aflevering van ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’

TVGisterenavond was het tijd voor de eerste aflevering van ‘De Vuilste Jobs van Vlaanderen’ en van de makers kregen we meteen al enkele ‘pareltjes’ te zien. Wat dacht je bijvoorbeeld van een openbaar toilet waar de restjes uitwerpselen tot op de deur hangen of een keuken die in eeuwen al niet meer werd schoongemaakt en zo voor een muizenplaag zorgde? Voor deze professionele cleaners is het dagelijkse kost.

5 reacties

  • Inge Nobels

    3 jaar geleden
    Eigenlijk is dat toch iets dat onze maatschappij niet zou mogen laten gebeuren. Terug een jaarlijkse of 2 jaarlijkse controle op meterstanden. Zodat deze wantoestanden onmiddellijk kunnen doorgegeven worden bij de gemeente. Help mensen aub uit zulke situaties. Die zijn niet in staat alleen te wonen, die moeten begeleiding krijgen...willen of niet. Daar wordt ongedierte en ziektes gekweekt hé! Aub politiek, help die mensen!
  • nicole desseyn

    3 jaar geleden
    Ludo Wouters je moet eens proberen binnen te geraken ! Wij hebben ook verhuurd maar we geraakten nooit binnen maar door clausule in het huurcontract konden we ze na 2 jaar buiten krijgen , oven kookplaat wasbak muren plafonds alles kapot en smerig de verhuurmaatschappij heeft alles hersteld en het gehele huis herschilderd op hun kosten omdat we nooit binnen gelaten werden want in ons contract stond duidelijk vermeld 1 jaarlijks bezoek en ze hebben het niet nageleefd
  • Hubert Van Herck

    3 jaar geleden
    Voor álle eigenaars van een woning én willen verhuren, een programma dat je moet gezien hebben.
  • Johan commère

    3 jaar geleden
    Heb het programma gezien . Hoedje af voor de mensen die dit werk doen ! Alsook , hoe kunnen sommige mensen zo leven , in zo een stort ?
  • Ludo Wouters

    3 jaar geleden
    Een jaarlijks bezoek wanneer er verhuurd wordt zou verplicht moeten zijn. Wanneer er gemerkt wordt dat het huis niet wordt schoongemaakt dan zou de verhuurder mogen ingrijpen, ook bij sociale woningen. Willen ze niet opruimen dan zou er verplicht een kuisfirma moeten worden ingeschakeld, betaald door de huurder. Willen of kunnen ze dat niet, jammer maar dan op straat. Je hebt immers de keuze, opruimen of op straat staan.