Bart Leye
Volledig scherm
© Bart Leye

COLUMN. “Leve Mark Rutte! In elke ranglijst torent Rutteland boven België uit, op de FIFA-ranking na, nog even”

Onze ex-editorialist Jan Segers schrijft nu geregeld iets ongeregelds over een min of meer bekende kop. Vandaag: Mark Rutte, minister-president van Nederland.

4 reacties

  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Ze staan inderdaad in alle lijstjes voorop. Ook dat van de duurste huren en koopprijzen voor woningen. Van de grootste private schuld bij de gezinnen en bedrijven in Europa, in totaal voor bijna 300% van het bbp. De overheidsschuld daar is 60%, dank zij de gasbaten. De private schuld van de gezinnen 104% van het bbp. Hier net omgekeerd. Waar zou de burger beter af zijn dan.
  • Nils Gronweg

    3 jaar geleden
    Mark Rutte en Bart de Wever lijken op elkaar qua stijl. Beiden neoliberalen, eigen rijken eerst. Leuk taalgebruik en zeer goed in de media. Voor de gewone man of vrouw zijn dit dus geen goede leiders. Doe mij maar Alexander de Croo.
  • Jan Hebbelinck

    3 jaar geleden
    Ik kan er niet aan doen he, maar ik vind dat het schijnheilige zo van die man druipt. Verschil met Belgische politiekers is dat Nederlanders zichzelf inpakken in mooi cadeaupapiertje met strik, maar de inhoud is iets van de action. (wat ik trouwens leuke winkel vind)
  • anne callebaut

    3 jaar geleden
    Als de Nederlanders graag miserie hebben zeker op Rutte stemmen.