Pro League-CEO Pierre François.
Volledig scherm
Pro League-CEO Pierre François. © Photo News

Pro League neemt nog geen beslissing over beloften in 1B, Anderlecht verdwijnt uit Raad van Bestuur

Belgisch voetbalEr is nog geen beslissing over de integratie van beloftenteams in 1B. Maar de piste van acht beloftenploegen lijkt helemaal van tafel. Het management moet de komende weken gedetailleerd uitzoeken of of een piste met vier of vijf beloftenteams in 1B de juiste is. Anders wordt het noppes. Voorts verdwijnt Anderlecht uit de Raad van Bestuur en blijft Lierse Kempenzonen ook volgend seizoen actief in 1B, ondanks de huidige degradatieplaats.

45 reacties

  • Jozef Driesen

    3 jaar geleden
    Wat is er van de verplichting tot telewerken? Bewijzen genoeg om deze bonzen een serieuze boeten te geven.
  • Bert Van Geffen

    3 jaar geleden
    Eens de Beneliga er is, zal het ook gedaan zijn dat er nog een Belgische ploeg kampioen speelt, Ajax, Feyenoord en PSV zijn toch van een iets ander kaliber dan de Belgische Fc jannekes en miekes.
  • Linda D'Haese

    3 jaar geleden
    Hoe lang gaan de Vlamingen dit nog blijven ondergaan van de 18 ploegen zijn er 3 franstaligen en steeds moet alles in het frans gebeuren met een voorzitter die geen Nederlands wil of kan praten daar volgens hen de Vlamingen minder waardige boeren zijn van discriminatie gesproken
  • noel debackere

    3 jaar geleden
    de belgische voetbalbond word gegijzeld door de voorzitter die ook makelaar is en dit komt nooit meer goed.We gaan eraan kapot gaan .
  • kamiel De Vleeschouwer

    3 jaar geleden
    De G7 = grote 7. Waar zijn die dan groot. Wat een pretentie want in Europa staan ze nergens. Lang leve het amateurvoetbal.