REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Italiaans Geneesmiddelenbureau: tijdelijke ban van AstraZeneca was “politieke beslissing”

De beslissing van onder meer Duitsland, Frankrijk en Italië om voorlopig niet meer te vaccineren met het vaccin van AstraZeneca was een “politieke beslissing”. Dat heeft het hoofd van het Italiaanse Geneesmiddelenbureau AIFA donderdag gezegd.

6 reacties

  • Frans Peeters

    3 jaar geleden
    Ja, nu willen die hun stok aan onze virologen verkopen
  • Freddy Van Groens

    3 jaar geleden
    Ik vraag mij af waar kunnen ze die onderzoeken zo snel doen als je weet dat een simpel test minstens 24 uur voor dat je een resultaat hebt, ze vergeten ook te melden dat er meer dan enkel bloedklonters zijn maar ook te gelijk te weinig bloedplaatjes en bloedingen.
  • Gasparelli Schouwaerts

    3 jaar geleden
    Dat noemt men een mix van International psychological and media influencing
  • Maria De Vuyst

    3 jaar geleden
    Ja, het zijn allemaal politieke beslissingen en dat is meteen ook de waanzin in deze hele situatie. De politiek heeft de medische wetenschap gekaapt om een niet sluitend experimenteel vaccin op te dringen, om daarmee een communitaristisch privilege-paspoort in te voeren waarmee de burgerlijke vrijheidsbeperking en de vernietiging van ieders recht op zelfbeschikking wordt geconsolideerd. De machtsoverdracht naar de politiek is totaal. En wanneer politici ook geneeskundige spelen loopt het fout.
  • Hurckmans Conny

    3 jaar geleden
    Je zou dan maar een van die 8 moeten zijn. Voor mij geen AZ.