Prins Harry.
Volledig scherm
Prins Harry. © REUTERS

Prins Harry heeft opnieuw contact met Charles en William na Oprah-interview: “Maar de gesprekken waren niet productief”

RoyaltyPrins Harry (36) heeft voor het eerst sinds z’n omstreden interview met Oprah Winfrey (67) contact gehad met vader Charles (72) en broer William (38). De sfeer tussen de drie blijft echter gespannen. “Er is helaas nog niet veel vooruitgang geboekt”, vertelt Gayle King (66), een goede vriendin van Harry’s echtgenote Meghan (39), aan de Amerikaanse zender CBS.

11 reacties

  • Guy Van Brussel

    3 jaar geleden
    't Is zonde da manneke, hij wordt gemanipuleerd en hij heeft het nog niet door,.....Het is toch meer dan duidelijk dat sinds dat Marckle geval in het beeld is gekomen alles daar op stelten staat. Het strafste is wel dat velen haar slachtofferrol niet doorhebben,.....
  • Jan Koopman

    3 jaar geleden
    Het zogezegd goed proberen maken, en vervolgens de inhoud van de gesprekken opnieuw lekken. Ik denk dat Harry is wakker moet worden, en is de balans maken van wat er nu eigenlijk de laatste 5 jaar gebeurd is... en wie de werkelijke oorzaak is. Bizar toch dat Meghan ALLES heeft wat ze hebben wil, al was zelfs dat niet genoeg... de laatste bruggen moesten ook nog opgeblazen worden.
  • rik verhoegstraete

    3 jaar geleden
    Dit eindigt nog allemaal in tranen.Belaey C
  • Ludovic De Beuckeleer

    3 jaar geleden
    hij heeft zijn beste pijlen verschoten door dat interview.
  • Jef Lois

    3 jaar geleden
    Hij word door zijn vrouw in het diepe getrokken en volgens mij weet hij het.