Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wout van Aert na nieuwe krachttoer: “Wil deze zomer nog sterker worden in het tijdrijden”

WielrennenWout van Aert (Jumbo-Visma) heeft na de eerste etappe ook de afsluitende tijdrit in Tirreno-Adriatico gewonnen. De Belgische kampioen tegen de klok toonde zich de snelste in San Benedetto del Tronto. "Dit is goed voor het zelfvertrouwen”, glundert hij. 

67 reacties

  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    ja frans , als VA faalt kunnen jullie het altijd verdraaien dat zijn tegenstrevers gewoon geluk of geprofiteerd hebben .Dat horen we al jaren .Geen probleem hoor als het jullie een troost geeft .
  • Wilfried Vanden Berg

    3 jaar geleden
    Gewoon geweldig . Kung en Ganna gewoon naar huis gereden . Alles gezien via Eurosport het was fantastisch zoals hij gereden heeft . Dikke Proficiat .
  • François Nuyts

    3 jaar geleden
    Prachtige overwinning op een paar concurrenten die de top zijn in het tijdrijden . En dan moet hij zijn tijdrijden deze zomer nog wat bijschaven ook hoor ik hem zeggen .
  • Frans Peeters

    3 jaar geleden
    Harold, VDP heeft 2 keer een overwinning gekregen van wout, eerste toen Wout Stybar ging halen en de tweede keer omdat ze hem gewoon hebben laten rijden
  • wim rooyakkers

    3 jaar geleden
    Stilaan word ik een beetje chagrijnig van de vergelijking tussen Wout en Mathieu.geniet van alle twee,want die twee maken koers kijken weer leuk.