REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS
Manchester City MCI
2
EINDE
0
Borussia Mönchengladbach BMG
  • 12' Goal Kevin De Bruyne
  • 18' Goal Ilkay Gündogan

Kevin De Bruyne zet Man City met kanonskogel op weg naar eenvoudige zege tegen Gladbach

Champions LeagueEen autoritair Manchester City kwam nooit in de problemen tegen Mönchengladbach. De Bruyne zorgde met een fantastische knal voor een vroege voorsprong, die Gündogan even later uitdiepte. Wedstrijd gespeeld en City mocht zich opmaken voor de kwartfinale. Ook Real stootte door na een 3-1-zege tegen Atalanta.

3 reacties

  • Luc van Geel

    3 jaar geleden
    En laat ons niet vergeten dat éne Degryse zegt dat dt een doelpunt is wat hij niet kon ? jongens toch ; € 400.000 per week verdienen en dan zeggen dat hij dit doet met zen slechtste voet ? ? elke voetballer ( tenminste topper ) moet perfect 2 voetig zijn ! ni zeveren hé Marcske ; en ja heb abonnee op RSCA sinds 1985 dus heb idd al wat gezien.
  • Luc Vdm

    3 jaar geleden
    En vtm kent enkel real Madrid en Barcelona om op tv te geven pfff ik ben altijd blij als ze er alle twee uit zijn dan ist eindelijk tijd voor andere ploegen
  • Miguel Verstraete

    3 jaar geleden
    Geweldige goal. Samen met Lukaku en Courtois vormt deze kerel uit Drongen de kern waarrond Martinez zijn Dream Team voor het EK zal moeten smeden. Internationale wereldtoppers, elk in hun eigen discipline.