Photo News
Volledig scherm
© Photo News

OVERZICHT. Aantal nieuwe besmettingen en hospitalisaties blijft toenemen: kaap van 3.000 gevallen per dag in zicht

Het gemiddelde aantal nieuwe bevestigde besmettingen en ziekenhuisopnames als gevolg van het coronavirus blijven toenemen. Dat blijkt woensdagochtend uit gegevens van gezondheidsinstituut Sciensano. Het aantal overlijdens neemt wel verder af.

64 reacties

  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    En volg Jambon zijn raad op en dan wordt het nog erger !
  • DONALD VAN ROSSEM

    3 jaar geleden
    Er is maar een oplossing mogelijk voor degenen die zich niet aan de regels houden en besmet raken 14 dagen in quarantaine zonder Wedde en zoals die, die in het ziekenhuis belanden geen terug betaling van de medische kosten en een boete boven op.
  • Rudy Oslender

    3 jaar geleden
    Iedereen onder de 25 jaar een maand in lockdown. Iedereen weet nu toch dat de scholen de grootste broeihaarden/besmetters zijn (ongewild), het word verspreid in de klas, speelplaats en de "ouderen" die met honderden op de café terraske's gaan zitten. De duizenden café's, restaurants enz. die een paar tientallen klanten hebben en correct alles opvolgen mogen van mij dan gerust 2 weken nadien open gaan
  • Stanny Bruyninckx

    3 jaar geleden
    1 oplossing. Lockdown tot de vaccinatie eindelijk goed op gang komt
  • Karla Desmet

    3 jaar geleden
    dat er hier mensen zijn die denken dat de ministers de economie kapot willen maken. zucht. ze leven zelf van de belastingen die 'de economie' moet afdragen aan de staat. veel mensen horen 'vaccins worden gegeven' en voor hun staat dat gelijk aan 'ik ben safe' en 'ik wil op reis' en 'ik wil op café' en 'ik doe geen mondmasker meer aan'. Vandaag bij de dokter ook, hoor. In wachtzaal geen masker... Jongens toch, sommigen stonden echt niet vooraan bij het uitdelen van gezond verstand, me dunkt.