Onze chef wielrennen over Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze chef wielrennen over Wout van Aert. © AFP

Onze chef wielrennen ziet een gretige Wout van Aert: “Hij wil Milaan-Sanremo winnen, en iédereen mag dat weten”

WielrennenWout van Aert heerste gisteren in de slottijdrit van de Tirreno. Europees kampioen Küng en wereldkampioen Ganna hadden geen verhaal tegen onze landgenoot. Na een succesvolle Tirreno ziet onze chef wielrennen Marc Ghyselinck hoe Van Aert hongerig is naar meer. “Veel renners zeggen dat Milaan-Sanremo de moeilijkste koers is om te winnen. Niet voor Van Aert.”

20 reacties

  • Jan Jansens

    3 jaar geleden
    De sterkste zal hier winnen.
  • patrick isenborghs

    3 jaar geleden
    Roger Williams en toch is vdp al meer dan 10 keer sneller geweest , hou zou dat toch komen denk je?
  • Geert Teirlynck

    3 jaar geleden
    Alaphillip in 19, Wout in 20, VDP 21? Netjes elk de eentje, geen enkele is de beste, alle drie keigoed. Ik durf niet gokken, misschien zelfs Padej? Of Gilbert vanaf 100 km voor de meet? Wie het ook wordt, hopelijk clean en niet vanuit het wiel de God ganse dag. Ik hang voor mijn tv en geniet, zeker weten.
  • Cindy Borremans

    3 jaar geleden
    Ik denk dat hier veel te veel Nederlanders reageren
  • Diego Pepre

    3 jaar geleden
    Voor Wout en Mathieu is dit zeker niet de lastigste klassieker om te winnen aangezien het beide ook sterke sprinters zijn. Voor Remco en Gilbert is dit dan weer wel één van de moeilijkste samen met Parijs-Roubaix. Vr Wout en Mathieu zijn dit dan weer Lombardije en LBL maar ze kunnen ze allemaal alle 5 winnen. Maar tussen kunnen en doen is nog een groot verschil uiteraard.