Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA).
Volledig scherm
Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). © Photo News

Jambon wil terrassen open in paasvakantie en pleit voor “terugkeermomenten” in bedrijven

Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA) zegt op Radio 1 dat de kleine versoepelingen die gepland zijn in april op dit moment “niet in het gedrang komen”. Hij noemt het heropenen van de terrassen in de paasvakantie ook opnieuw “een goed idee”. Jambon pleit er daarnaast voor om het telewerk wat af te bouwen en terugkeermomenten in bedrijven te organiseren.

301 reacties

  • simonne goderie

    3 jaar geleden
    Jamnon komt nog wat zout in de wond strooien van de horeca ,een minister onwaardig als men op deze manier aan rioolpolitiek moet doen in tijden van crisis waar iedereen het al zo moeilijk heeft !
  • dretie munkies

    3 jaar geleden
    Zo een man hoort niet thuis op het overlegcomité
  • geert Verschelde

    3 jaar geleden
    Er is een strijd aan de gang om meer macht. De Vlaamse regering wil zich niet laten doen door dat Federale gedrocht die ons oplegt wat we mogen en niet mogen. Trouwens het gaat hem hier vooral over terrassen waar veel toerisme is. Aan de kust worden ze overspoeld door Brusselse en Waalse toeristen, die het niet nauw nemen met de regels. Deze toeristen wat verdelen over terrassen, waar voorzichtig omgesprongen met de besmettingsveiligheid, is een heel goed voorstel. Jambon en co , je hebt gelijk!
  • Ronny Ooijen

    3 jaar geleden
    Jambon bevestigt enkel dat wat ik al jaren beweer. Dat het de neoliberale slippendragers zijn van organisaties zoals Voka en Unizo. De Vlaamse burger is in hun ogen slechts kies en plukvee.
  • Erik Moens

    3 jaar geleden
    Hoog tijd dat de Federale de Vlààmse regering eens op zijn plaats zet en de kraan wat dicht draait. Het is niet omdat 'we' met meer zijn dat 'we' ons in naam van... whatever, collectief aan genocide moeten bezondigen en een misplaatste grote mond opzetten, want daar lijkt het stilaan wel op, moeten gaan bezondigen.