Ze heeft lang afgewacht, maar nu lanceert ook Pascale Naessens haar eigen foodbox:  "Voor ik een eigen foodbox zou lanceren, wilde ik 100% zeker zijn dat het eindresultaat volledig aan mijn eigen verwachtingen zou beantwoorden.”
Volledig scherm
PREMIUM
Ze heeft lang afgewacht, maar nu lanceert ook Pascale Naessens haar eigen foodbox: "Voor ik een eigen foodbox zou lanceren, wilde ik 100% zeker zijn dat het eindresultaat volledig aan mijn eigen verwachtingen zou beantwoorden.” © .

Nu ook Pascale Naessens én Weight Watchers in een foodbox: hoeveel kosten ze? En wat is het verschil met de andere boxen?

De keuzestress voor liefhebbers van foodboxen wordt stilaan ondraaglijk. Met Pascale Naessens en Weight Watchers lanceren nòg twee culinaire ‘topmerken’ hun eigen box, nadat eerder ook al de plannen voor een ‘Dagelijkse Kost’-box van Jeroen Meus bekend raakte. Het succes van voedsel-in-een-doosje lijkt niet meer te stoppen. Wij zetten de nieuwkomers op een rijtje. Hoe verschillen ze van de andere boxen? Hoeveel kosten ze? En welke gerechten zitten erin? Een overzicht.

17 reacties

  • walter aerts

    3 jaar geleden
    Eerst verkoopt zij haar kookboeken om ons te leren koken(dat denkt ze toch) en nu kookt zij zelf en probeert zij die brol aan ons te verkopen,en pauleke zit de winst te tellen.
  • Lieve Vandamme

    3 jaar geleden
    Zijn àl die "gezonde" eetboxen niet in de eerste plaats "geldbejag"???
  • denise vandendyck

    3 jaar geleden
    Niet te geloven dat men zo boxen koopt veel te weinig. En veel te duur. Koop alles vers, en gezond koken is niet moeilijk. Zo ontspanend koken met gezond verstand.
  • Evi Scheerlinck

    3 jaar geleden
    Kan iedereen plots niet meer koken of wat?? Als je een beetje telt als je gaat boodschappen doen, heb je voor weinig geld ook een gezond gerecht voor je neus staan. Ipv, die dure boxen.
  • christianne bruyland

    3 jaar geleden
    Gisteren eens binnen gegaan in winkel v klaargemaakte opwarm maaltijden, 15€ gemiddeld, daar kan je hoogstens 6 X je vork mee vullen en dan is het doosje leeg. Sorry, daarmee is mijn honger niet gestild. Ik kwam met lege tas buiten, maar blij dat ik weet hoeveel ik dagelijks bespaar door zelf te koken en belangrijk zonder plastiek wegwerpmateriaal!
  1. EXCLUSIEVE PEILING. 60% van de Vlamingen vindt dat bedrijfswagens afgeschaft mogen worden (maar in de politiek wil alleen Groen dat)
    PREMIUM
    200

    EXCLUSIEVE PEILING. 60% van de Vlamingen vindt dat bedrijfswa­gens afgeschaft mogen worden (maar in de politiek wil alleen Groen dat)

    Fiscaal voordelige bedrijfswagens? Afschaffen die handel. Een rijbewijs met punten? Voer maar in. Geen druppel alcohol voor wie achter het stuur kruipt? Een goed idee. Althans: zo denkt een ruime meerderheid van de Vlamingen, zo blijkt uit een peiling van HLN en ‘VTM NIEUWS’. De meeste partijen hebben echter niet altijd de wil - of de durf - om dat ook door te voeren. Zo ver liggen de meningen van de burgers en de politici soms uit elkaar.
  2. Bestraling van kanker tijdens zwangerschap blijkt veilig voor ongeboren kind: “Eindelijk kunnen we zwangere moeders geruststellen”

    Bestraling van kanker tijdens zwanger­schap blijkt veilig voor ongeboren kind: “Eindelijk kunnen we zwangere moeders geruststel­len”

    Kankerbestraling tijdens de zwangerschap is veilig voor het ongeboren kind, dat blijkt uit een nieuwe studie van UZ Leuven in The Lancet Child & Adolescent Health. Voor de resultaten van dit onderzoek bekend werden gemaakt wisten artsen niet wat de gevolgen waren voor een foetus bij radiotherapie tijdens de zwangerschap. Hierdoor was er discussie in de medische wereld over de veiligheid ervan. Maar daar scheppen Belgische wetenschappers nu duidelijkheid in. “Dankzij dit onderzoek kunnen artsen wereldwijd zich voortaan baseren op een medische studie”