John Magufuli, president van Tanzania.
Volledig scherm
John Magufuli, president van Tanzania. © AFP

Tanzaniaanse president die coronavirus onzin vond overleden na geruchten over besmetting

De Tanzaniaanse president John Magufuli is overleden aan hartproblemen, zo maakte zijn adjunct Samia Suluhu vandaag bekend. Het staatshoofd was al weken niet meer in het openbaar verschenen en er waren speculaties dat hij Covid-19 had opgelopen. 

5 reacties

  • Gino Denil

    3 jaar geleden
    Het virus lacht er niet mee als je zijn bestaan ontkent.
  • Stephaan Van Synghel

    3 jaar geleden
    Ongelofelijk wat die kopstukkenallemaal verzinnen of uit hun duim zuigen en zo de mensen onder de knoet houden ,het is een bewijs dat dergelijke zeker niet willen dat de mensen slimmer worden en er alles aan doen om de onderdanen dom ,en onwetend te houden maar zij enkel verrijken ,zo is dat en zeker in volledig afrika en worden gesteund door andere landen door deze dan nog eens te pluimen dat is onze wereldbol en zal nog zeer veel jaren zo doordraaien
  • Andy Vande Reyd

    3 jaar geleden
    En nu? Jullie willen doen uitschijnen dat deze man is overleden aan corona... door geruchten? Wow, weer een artikel klaar voor de Humo of Dag allemaal.
  • Gert Destoop

    3 jaar geleden
    Zo hoor je het eens van iemand anders. COVID-19 is maar een griepje. Je gaat er niet dood van. Tot je zelf in een kist belandt. Het doet me denken aan Zuma, president van Zuid-Afrika, die zei dat je AIDS-hiv kon verwijderen door een douche te nemen. En aan politici hier, die vinden dat er versoepelingen moeten komen omdat er maar 25,000 mensen aan corona gestorven zijn.
  • Dirk Pype

    3 jaar geleden
    Een voorbeeld voor bv de Braziliaanse president,die ook denkt dat hij het licht heeft gezien.